ΑρχικήLIFE HOTΜε αρχαία και όπλα συνελήφθη στις Σέρρες

Με αρχαία και όπλα συνελήφθη στις Σέρρες

Με αρχαία και όπλα συνελήφθη 58χρονος στις Σέρρες

Από το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της ΕΛ.ΑΣ εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει ότι, συνελήφθη 58χρονος με αρχαία και όπλα μετά από έρευνα στο σπίτι του στις Σέρρες.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο το οποίο αναφέρει ότι:

Για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην «Προστασία Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και του Νόμου «Περί Όπλων»
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων νομίσματα και διάφορα είδη όπλων.

Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στη σύλληψη 58χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην «Προστασία Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς», καθώς και του Νόμου «Περί Όπλων»

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (10-12-2022), παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 58χρονου σε περιοχή των Σερρών εντοπίστηκαν:

Τριάντα οκτώ νομίσματα, τα οποία σύμφωνα με αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών είναι ελληνιστικών, ρωμαϊκών και οθωμανικών χρονών και υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και την εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και ένα ακόμη νόμισμα που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Ένα τυφέκιο τύπου Flobert.
Τρία πιστόλια (1 απόκρυψης τύπου στυλό και 2 κρότου).

Τριακόσια δέκα πέντε φυσίγγια (211 πυροβόλου όπλου και 104 κρότου).
Έντεκα φωτοβολίδες.

Δύο συσκευές ανίχνευσης μετάλλων.
Δύο μαχαίρια.

Δύο σπρέι πιπεριού.
Μία κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα, πλην όμως αφαιρέθηκε και κατασχέθηκε λόγω κατοχής των προαναφερόμενων αντικειμένων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα