ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜε γκαζάκια πυρπολήθηκε όχημα του δήμου Βισαλτίας

Με γκαζάκια πυρπολήθηκε όχημα του δήμου Βισαλτίας

Με γκαζάκια πυρπολήθηκε όχημα του δήμου Βισαλτίας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 5:30 τα ξημερώματα, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, στη Νιγρίτα, στο δήμο Βισαλτίας.

Άγνωστοι μέχρι στιγμής πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της πολιτικής προστασίας του δήμου Βισαλτίας που βρισκόταν σταθμευμένο πίσω από το Δημαρχείο, ρίχνοντας σε αυτό «γκαζάκια». Το αυτοκίνητο κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Στο σημείο του εμπρησμού βρέθηκαν οι άνδρες της σήμανσης που συνέλεξαν στοιχεία προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ επίσης ανάκριση διενεργεί και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Νιγρίτας για υπόπτους που μπορεί να βρίσκονται πίσω από αυτή την επίθεση.

Αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας _ Ορισμό αντιδημάρχωνΟ Δήμαρχος του δήμου Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός έκανε λόγο για πρωτοφανές γεγονός για τα χρονικά της Βισαλτίας που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.
«Η σήμανση είναι η εδώ για να ερευνήσει το γεγονός ενώ ξεκίνησε ανακρίσεις και η πυροσβεστική υπηρεσία. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο διάστημα θα βγουν στο φως τα περιστατικά και οι ένοχοι. Δεν έχει ξαναδεί αντίστοιχο γεγονός η Βισαλτία. Φαίνεται ο δράστης οργάνωσε, μελέτησε καλά και ξέρει να κάνει αυτή τη “δουλειά” (με τα γκαζάκια). Είναι πολύ κρίμα για αυτόν τον ειρηνικό τον τόπο. Το γεγονός συνέβη χωρίς να υπάρξουν κάποιες προειδοποιήσεις ή απειλές σε προγενέστερο χρόνο.

Για το γεγονός μίλησε και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών κ. Θεόδωρος Βαδικόλιας υπογραμμίζοντας πως ειδοποιήθηκε γύρω στις 6:05 από την πυροσβεστική υπηρεσία για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της πολιτικής προστασίας και όταν ο ίδιος έφτασε στο σημείο γύρω στις 6:30 το αυτοκίνητο είχε καεί σχεδόν ολοσχερώς, υπογραμμίζοντας και αυτός πως δεν είχε υπάρξει καμιά απειλή».

Κλείνοντας το άρθρο “Με γκαζάκια πυρπολήθηκε όχημα του δήμου Βισαλτίας” ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Νίκος Πασχαλίδης υποστήριξε ότι είναι κάτι το ασυνήθιστο για την περιοχή και κάτι που δεν μπορούσε να το προβλέψει κάποιος.
Ο κ. Πασχαλίδης συμπλήρωσε: «Αυτές οι τακτικές δεν βρίσκουν σύμφωνο κανέναν, όποιος κι αν είναι ο λόγος που το έκανε ο δράστης ή οι δράστες. Το να καις αυτοκίνητο του δήμου για να δείξεις ότι αντιδράς σε κάτι είναι μια ενέργεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Ο δήμος είναι εδώ και έχει άψογη συνεργασία με τους δημότες. Αποκλείω να είναι κάποιος που έχει κάποια διαφορά με τον δήμο. Όσοι έχουν κάτι νοσηρό στο μυαλό τους να το αποβάλλουν. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν.”

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα