ΑρχικήLIFE HOTΜε 10 κιλά ηρωίνης συνελήφθησαν δύο ημεδαποί

Με 10 κιλά ηρωίνης συνελήφθησαν δύο ημεδαποί

Με 10 κιλά ηρωίνης συνελήφθησαν δύο ημεδαποί

Από το γραφείο ενημέρωσης των δημοσιογράφων της Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας, εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει ότι κατασχέθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα με 10 κιλά ηρωίνης στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα για το συμβάν στο σχετικό δελτίο τύπου που αναφέρει:

Συνελήφθη ζευγάρι ημεδαπών – μέλη συμμορίας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε στη σύλληψη 2 ατόμων, τα οποία αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός της ελληνικής επικράτειας.

Πρόκειται για 34χρονο ημεδαπό και 32χρονη ημεδαπή (σύζυγοι), οι οποίοι είχαν ως ρόλο την παραλαβή των παράνομων ουσιών από την Αθήνα και την περαιτέρω μεταφορά και διακίνησή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες της 26-11-2022 σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στην περιοχή του Βόλου να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν προκειμένου να ελεγχθούν.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του οχήματός τους ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στα τοιχώματα εσωτερικά της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού δέκα (10) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (10.099) γραμμάριων και ένα (1) κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν αμφότεροι για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα