ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής & σύσκεψη στο Κ.Υ. Νιγρίτας

Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής & σύσκεψη στο Κ.Υ. Νιγρίτας

Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής την Κυριακή 19-9-2021 & σύσκεψη στο Κ.Υ. Νιγρίτας του Δημάρχου Βισαλτίας με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας.

Περισσότερα στα σχετικά δελτία τύπου του Δήμου που αναφέρουν:

Α. Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής

Από τον Δήμο Βισαλτίας ανακοινώνεται ότι θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, στον
Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας. Θα ακολουθήσει ομιλία από την φιλόλογο και μέλος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Άγιος Πολύκαρπος», κυρία Μαρία Καραθανάση.

Β. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός συμμετείχε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας, με αφορμή την επίσκεψη Κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγεία, Βουλευτή Ρεθύμνου και πρώην Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό.

Μιχάλης ΚαρτερόςΣτη σύσκεψη συμμετείχαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο Νομό Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, η πρώην βουλευτής Αφροδίτη Σταμπουλή, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καρτερός, το μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κώστας Καρπουχτσής και ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιος Ματάκος, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Νιγρίτας Δημήτρης Χατζηκακού, η Προϊσταμένη του Κ.Υ. ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μεταξύ άλλων αυτό που τόνισαν τόσο ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας όσο και η Προϊσταμένη, είναι η άριστη συνεργασία της Διοίκησης με την Δημοτική Αρχή.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα