ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέα αναβολή στους αγώνες της Ε.Π.Σ. Σερρών

Νέα αναβολή στους αγώνες της Ε.Π.Σ. Σερρών

Νέα αναβολή στους αγώνες της Ε.Π.Σ Σερρών

Με σημερινή ανακοίνωση η τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών ανακοινώνει τη νέα αναβολή των αγώνων των πρωταθλημάτων της, του τοπικού κυπέλλου, των φιλικών αγώνων και των προπονήσεων των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών σε συνέχεια προηγούμενης απόφασης του για αναβολή των αγώνων των διοργανώσεων της, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του covid-19 στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, συμπεριλαμβανομένου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και έπειτα από τις αποφάσεις αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος Σερρών, Δήμος Βισαλτίας) για αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και αναστολή αποφάσεων παραχώρησης τους στα σωματεία, αποφασίζει την αναβολή και των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 31/10 και 01/11, αλλά και την Τετάρτη 04/11, όπως φυσικά και την αναστολή διεξαγωγής προπονήσεων και φιλικών αγώνων, όπου έχουν επιβληθεί τα παραπάνω μέτρα και όπου επιβληθούν.

Νεότερες αποφάσεις θα ληφθούν όταν επανεκτιμηθεί η κατάσταση από τις αρχές.

Σύσκεψη _Πρόγραμμα επόμενων αγώνων_ΕΠΣ Σερρών_Ανώτερη Σερρών 2019 - 2020Παράλληλα συνιστά σε όλους αυστηρή τήρηση της οδηγίας περί αναστολής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου αυτή έχει επιβληθεί, ουσιαστική προσπάθεια, ατομική και συλλογική ευθύνη και πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α, προκειμένου να επιστρέψουμε άμεσα στα γήπεδα.

Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία να ενημερώνουν άμεσα και την Ε.Π.Σ Σερρών για οποιοδήποτε περιστατικό υποπέσει στην αντίληψή τους, ώστε με την άμεση πρόληψη και λήψη επιπλέον μέτρων να αποφευχθεί η διασπορά του ιού και η περαιτέρω επιβάρυνση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα