ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέα από Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού - Δευτέρα 1-7-2019

Νέα από Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού – Δευτέρα 1-7-2019

Νέα από Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού – Δευτέρα 1-7-2019.

   Με σημερινή ανακοίνωση του Δ.Σ του συλλόγου καλεί τα Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας στην αυριανή επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Νίκου Νεντίδη που θα γίνει στις 13:15. Μετά την παρουσίαση θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο Κατσαβάκη Νίκο και Τάσο Κοζία, γενικό διευθυντή του συλλόγου.
  Η παρουσίαση και συνέντευξη θα δοθεί στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό γήπεδο.
 Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέθεσε τη θέση του τεχνικού συμβούλου ποδοσφαίρου στον Σερραίο προπονητή Αλέξη Γκράτζιο.
Το βιογραφικό του Γκράτζιου όπως το ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Ο Αλέξης Γκράτζιος έχει γεννηθεί στις 17/06/1961, είναι προπονητής και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 1990, σε πολλές ομάδες του νομού Σερρών. Η καριέρα του, ως τεχνικός, έχει στεφθεί με επιτυχία σχεδόν σε όλα τα σωματεία που ανέλαβε, συνδέοντας το όνομα του με πρωταθλήματα, κύπελλα και ανόδους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Η μεγάλη του εμπειρία, δίνει την δυνατότητα να μπορεί προσφέρει και υπηρεσίες συμβούλου, σε θέματα διοίκησης ποδοσφαίρου“.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο τεχνικός σύμβουλος δήλωσε ότι το βασικό μέλημα είναι η άνοδος στις παραπάνω κατηγορίες και ότι είναι χαρούμενος που αποτελεί μέλος του Πανσερραϊκού.

     Κλείνοντας τα “Νέα από Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού – Δευτέρα 1-7-2019” να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα