ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέα για Πανσερραϊκό 28 Δεκεμβρίου 2017

Νέα για Πανσερραϊκό 28 Δεκεμβρίου 2017

Νέα για Πανσερραϊκό 28 Δεκεμβρίου 2017
Από τον Πανσερραϊκό ανακοινώθηκε ότι υπήρξε προφορική συμφωνία για την παραμονή στην ομάδα του Γκούρτσα Δημήτρη και Τσιμίκα Στέργιου.
Η ανακοίνωση έχει ακριβώς ως εξής.
«Σε πολύ καλό κλίμα επήλθε η προφορική συμφωνία για την αναπροσαρμογή και ανανέωση των συμβολαίων δύο δικών μας παιδιών,του Δημήτρη Γκούρτσα και του Στέργιου Τσιμίκα, που ανδρώθηκαν στην ομάδα μας και έχουν φτάσει να φοράνε το περιβραχιόνιο της. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει επέκταση μέχρι το καλοκαίρι του 2019!»
Ακόμη ανακοινώθηκε φιλικός αγώνας την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου με το Μ. Αλέξανδρο Καρπερής, ομάδα της Γ Εθνικής των Σερρών, στο γήπεδο της Ηράκλειας και ώρα 15:00.
Επόμενος αγώνας του Πανσερραϊκού για το πρωτάθλημα της Football League στις 7 Ιανουαρίου 2018 στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών με Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ώρα του αγώνα είναι στις 15:00.
Αποτελέσματα για τους αγώνες, πρόγραμμα Πανσερραϊκού και βαθμολογία Football League θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα