ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέα μετεγγραφή και μία ανανέωση ανακοινώθηκε στις Σέρρες

Νέα μετεγγραφή και μία ανανέωση ανακοινώθηκε στις Σέρρες

Νέα μετεγγραφή και μία ανανέωση ανακοινώθηκε στις Σέρρες

Από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώθηκε μία νέα μετεγγραφή, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης και την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Ζέρη που για τέταρτη χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα.

Η θέση του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη είναι αριστερός μπακ και πέρασε από ΟΣΦΠ, Άρη, Ολυμπιακό Βόλου και τελευταία ομάδα του ήταν Καλαμάτα.
Ο Αλέξανδρος Ζέρης καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ, γεννήθηκε στο Βόλο στις 26/2/1997 και έχει αγωνισθεί με Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕ Λάρισας ….

Περισσότερα για τη νέα μετεγγραφή και την ανανέωση στις σχετικές ανακοινώσεις της ομάδας των Σερρών που αναφέρουν.

Α. Στα κόκκινα ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκαλίδη. Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης είναι γεννημένος στις 05 Μαρτίου 2001 στην Πτολεμαϊδα, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Ηρακλή.
Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που τον ενέταξε στις ακαδημίες του το 2017, ενώ το 2018 παίρνει μεταγραφή για τον Άρη, όπου αγωνίζεται για την U20 και το 2019 υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έκανε το ντεμπούτο του το 2020 σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ιανουάριο του 2021 δίνεται δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίον έχει 15 συμμετοχές και 3 γκολ στην Football League. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε εκ νέου ως δανεικός στην Καλαμάτα, με την οποία είχε 22 συμμετοχές.

Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Νέων.

Β. Ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ζέρη

Ζέρης ΑλέξανδροςΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Ζέρη. Ο έμπειρος δεξιός μπακ, εκ των αρχηγών της ομάδας μας τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσει να φορά την κόκκινη φανέλα και την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Αλέξανδρος Ζέρης είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1994 και θα αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό για 4η συνεχόμενη χρονιά, ερχόμενος στις Σέρρες το καλοκαίρι του 2019 και ακολουθώντας με την ομάδα μας όλη την πορεία της επανόδου από τη Γ Εθνική.
Έχει καταγράψει περισσότερες από 80 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τις προηγούμενες μετεγγραφές του Πανσερραϊκού θα τις βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα