ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέες ανανεώσεις στις Σέρρες ευχές Αποστολόπουλο

Νέες ανανεώσεις στις Σέρρες ευχές Αποστολόπουλο

Νέες ανανεώσεις στον Πανσερραϊκό, ευχές και ευχαριστώ στο μήνυμα του Αποστολόπουλου

Το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε νέες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών και κοινοποίησε το μήνυμα του Απόστολου Αποστολόπουλου στο instagram με το οποίο ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην εξέλιξή του και ακόμη αναφέρει ότι νιώθει περήφανος που αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Δ.Σ.

1. (Τρίτη 09 Ιουνίου 2020)
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Στέφανο Πέτρου και Γιώργο Παπαβασιλείου.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά και πάμε «ΜΑΖΙ», μέχρι ο στόχος της ανόδου στην Superleague να γίνει πράξη.

2. (Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020)
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Θεοχάρη Ψάλτη και Θανάση Γιανναράκη.
Οι Θρακιώτικη παροικία θα συνεχίσει δυναμικά και την επόμενη σεζόν στα «λιοντάρια» με στόχο μια ακόμη άνοδο!

3. (Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020)
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fabricio Conci. Ο Fabri επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όλων στην ομάδα μας και παραμένει «λιοντάρι» για να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας!

Κλείνει το άρθρο “Νέες ανανεώσεις στις Σέρρες, μήνυμα Αποστολόπουλου” με το μήνυμα του Αποστόλη που από την νέα σεζόν, 2020-21, θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

apostolopoulos_αποστολοπουλος_panseraikos.grΠάντα ήθελα να παίξω στην ομάδα της πόλης μου, εκείνη που υποστηρίζω. Νιώθω περηφάνια που φόρεσα την φανέλα του Πανσερραϊκου. Αισθάνομαι ευγνώμων για ο,τι κέρδισα τα τελευταία δυο χρόνια.
Τους ευχαριστώ όλους για την συνεργασία μας. Αφανείς και μη συνεργάτες της καθημερινότητάς μας. Από τον αγνό φίλαθλο κόσμο μέχρι τους φροντιστές μας. Από την διοίκηση έως τα εκάστοτε προπονητικά επιτελεία. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Πανσερραϊκός να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει!!!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα