ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμφίπολης από 1 Σεπτεμβρίου 2021 για 1 έτος

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμφίπολης από 1 Σεπτεμβρίου 2021 για 1 έτος

1. Όταν ο ∆ήµαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήµαρχος κ. Χαρισιάδης ∆ηµήτριος του ∆ηµητρίου, που αναπληρώνει τον ∆ήµαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ∆ηµάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήµαρχο κα Πατσιά Ελένη του Κωνσταντίνου.
2. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος του Αντιδηµάρχου οι ανατιθέµενες αρµοδιότητες αυτού ασκούνται από τον ∆ήµαρχο.

3. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος της Αντιδηµάρχου κας Πατσιά Ελένης, ως καθ΄ύλην αρµόδιας τέλεσης Πολιτικών Γάµων, η αρµοδιότητα τέλεσης των Πολιτικών Γάµων θα ασκείται από τον Αντιδήµαρχο κο Χαρισιάδη ∆ηµήτριο.
4. Ορίζει τον κάτωθι δηµοτικό σύµβουλο της πλειοψηφίας ως Εντεταλµένο ∆ηµοτικό Σύµβουλο του ∆ήµου Αµφίπολης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 44 παρ. 3 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ Α΄138/2011) και του αναθέτει χωρίς αµοιβή την εποπτεία των υπηρεσιών και το συντονισµό των δράσεων όπως κάτωθι περιγράφονται:
5. Ο δηµοτικός σύµβουλος Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης του Γεωργίου ορίζεται Εντεταλµένος ∆ηµοτικός Σύµβουλος µε αρµοδιότητες σε θέµατα νεολαίας, νέων τεχνολογιών, την εισαγωγή ψηφιακών και άλλων καινοτοµιών στη λειτουργία της ∆ηµοτικής Αρχής την µέριµνα αναβάθµισης, συντήρησης, αντικατάστασης του λογισµικού και των ψηφιακών/λειτουργικών/ηλεκτρονικών εφαρµογών, υιοθέτησης νέων εφαρµογών(ιδίως στην εξυπηρέτηση του πολίτη) και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή,«Με εντολή ∆ηµάρχου», των σχετικών µε τα ανωτέρω θέµατα εγγράφων και της ως άνω Υπηρεσίας (Γραφείο εξυπηρέτησης του πολίτη)(πλην χρηµατικών ενταλµάτων).

Πηγή για το άρθρο “Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμφίπολης, Σερρών, από 1 Σεπτεμβρίου 2021″ το διαδύκτιο. (Το ίδιο άρθρο σε διάφορες ιστοσελίδες)

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα