ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέο ΔΣ στη Φιλόπτωχο Νιγρίτας

Νέο ΔΣ στη Φιλόπτωχο Νιγρίτας

Νέο ΔΣ στη Φιλόπτωχο Νιγρίτας ο “Σωτήρ”

Στις 10 Απριλίου 2022, ημέρα Κυριακή, διεξήχθησαν αρχαιρεσίες στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Νιγρίτας ο “Σωτήρ” για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου , που προσφέρει πολύ σημαντικό έργο.

Κυρίες που είναι παράδειγμα προς μίμηση, δίνουν όχι μόνο την ψυχή τους, την αγάπη και την προσφορά για τον συνάνθρωπο, αλλά επιδιώκουν και να είναι πάντοτε κοντά σε όποιον έχει ανάγκη.
Όταν αγαπάς τον άνθρωπο, θέλεις να έχει χαμόγελο. Έτσι, και αυτός μπορεί να σε βλέπει με ένα μάτι αγάπης και καλής διάθεσης .

Βλέποντας τις ανάγκες που έχει κάποιος και ανάλογα με τις δικές τους δυνατότητες, οι κυρίες της Φιλοπτώχου προσφέρουν αντίστοιχα ό,τι περισσότερο μπορούν.

Οι ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι στην κοινωνία, είναι πάρα πολλές. Διαπιστώνουν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τόσες πολλές και μεγάλες ανάγκες.
Τα καθημερινά και αναγκαία αγαθά δεν είναι δεδομένα για όλους και προσπαθούν οι υπέροχες κυρίες να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και να προσφέρουν με καλοσύνη σε αυτούς χρειάζονται οτιδήποτε.

Όμως ας δούμε το νέο ΔΣ στη Φιλόπτωχο Νιγρίτας:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΟΥΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΤΟΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΜΕΛΟΣ:ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ
ΜΕΛΟΣ: ΔΡΟΥΜΠΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στα παλιά μέλη του συλλόγου αλλά και στα νέα που δυνάμωσαν τη αδελφότητα, ώστε να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους.
Άλλωστε έχουν αποδείξει τη σταθερή τους προσήλωση στα ιδανικά του συλλόγου, με ισορροπημένο ζήλο για το αφοσιωμένο έργο για την κάλυψη των αναγκών των αδύναμων ανθρώπων της περιοχή μας.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα