ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝίκη Ελλάδας με Γιβραλτάρ και στα μπαράζ η Εθνική

Νίκη Ελλάδας με Γιβραλτάρ και στα μπαράζ η Εθνική

  Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών και ο αγώνας Ελλάδας με Γιβραλτάρ (21:45) στέλνει με νίκη την Εθνική μας στους οχτώ για τις τέσσερις που συμπληρώσουν τις Ευρωπαϊκές ομάδες στο μουντιάλ 2018 στη Μόσχα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από ΣΚΑΪ TV και COSMOTE SPORT 1 HD.
Κερδίζοντας, η Εθνική μας, μπαίνει στο γκρουπ των ανίσχυρων μαζί με Β. Ιρλανδία, Ιρλανδία και Σουηδία. Η μόνη περίπτωση να μην περάσει η Σουηδία στους οχτώ είναι να χάσει με επτά γκολ διαφορά στο παιχνίδι που θα δώσει με Ολλανδία !!!
Στις 17 Οκτωβρίου, επόμενη Τρίτη και ώρα 15:00, θα γίνει η κλήρωση των μπαράζ.
Μουντιάλ_ellas_panserai   Στο γκρουπ των ισχυρών έχουμε Δανία, Κροατία, Ιταλία και Πορτογαλία ή Ελβετία. Η Ελβετία και με ισοπαλία περνάει στην πρώτη θέση του ομίλου της και πάει απευθείας στη Μόσχα και μόνο στην περίπτωση ήττας καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και μπαίνει στα μπαράζ.
Οι ομάδες που ήδη έχουν κλείσει ξενοδοχείο στη Μόσχα είναι Βέλγιο, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Πολωνία, Σερβία, Ισλανδία.
Το σημερινό πρόγραμμα του 8ου ομίλου έχει ως εξής.
Τρίτη 10/10/2017 & 21:45
ΕΛΛΑΣ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
ΒΕΛΓΙΟ – ΚΥΠΡΟΣ
ΕΣΘΟΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ
Βαθμολογία και όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα