ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝίκος Κατσαβάκης υποψήφιος πρόεδρος ΕΠΣ Σερρών

Νίκος Κατσαβάκης υποψήφιος πρόεδρος ΕΠΣ Σερρών

Νίκος Κατσαβάκης υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΣ Σερρών

Από το Champions League ο υποψήφιος πρόεδρος για την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου.
Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής με συμμετοχές στην Super League 1, Super League 2 και σε αγώνες της Europa League & Champions League σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βέροιας veriotis.gr θα διεκδηδίση την προεδρία από τον νυν και ξανά υποψήφιο πρόεδρο Αθανάσιο Χατζηπαντελή.

Το άρθρο της παραπάνω ιστοσελίδας αναφέρει:

Ανακοινώσεις_Σέρρες_αφειέρωμαΤην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών θα διεκδικήσει ο Νίκος Κατσαβάκης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Βέροιας αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Σερρών ως επικεφαλής δικής του παράταξης και απέναντι στον νυν πρόεδρο και εκ νέο υποψήφιο Αθανάσιο Χατζηπαντελή. Άλλωστε, εδώ και καιρό υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Νίκος Κατσαβάκης θα ασχοληθεί με τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Σερρών και η μη συμμετοχή του στη σύσταση της νέας ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενίσχυσε περισσότερο αυτά τα σενάρια.

Οι εκλογές της Ε.Π.Σ. Σερρών θα διεξαχθούν την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, εφόσον όμως το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα εκείνης της περιόδου.

Συνέχεια στο άρθρο “Νίκος Κατσαβάκης υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΣ Σερρών” με τη βιογραφία του υποψήφιου προέδρου.

Ο Νίκος Κατσαβάκης γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1979, σε ηλικία 17 ετών έπαιξε στην Α’ εθνική με τη Βέροια, ακολούθησε το 1997 ο Α.Ο. Καβάλα και το 2000 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Πανσερραϊκού.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής το 2002 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αρχικά στον Διγενή Μόρφου και από το 2004 στην Ανόρθωση όπου αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που αγωνίστηκαν στον σύλλογο και ήταν ο στυλοβάτης της ιστορικής πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008 (με 35 συμμετοχές σε Europa League και Champions League).

Οι Κύπριοι τρέφουν απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του Νίκου Κατσαβάκη με τον Σερραίο ποδοσφαιριστή, που έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής τους ομάδας, να έχει 191 συμμετοχές στο Κυπριακό πρωτάθλημα με 14 γκολ πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ.

Παράλληλα, ήταν μέλος της Ανόρθωσης, όταν οι Κύπριοι απέκλεισαν τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League ενώ την ίδια χρονιά η ομάδα του είχε επικρατήσει και του Παναθηναϊκού στους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης με σκορ 3-1.

Ο Νίκος Κατσαβάκης επέστρεψε στην Ελλάδα το 2012, αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τον Εθνικό Γαζώρου στη Β εθνική ενώ την περίοδο 2013-14 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Πανσερραϊκό με 19 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Γ εθνική. Συνολικά ο Νίκος Κατσαβάκης είχε 26 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 61 στη Β’ Εθνική.

Πηγή για το άρθρο “Νίκος Κατσαβάκης υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΣ Σερρών” η ιστοσελίδα veriotis.gr.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα