ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝεκρός 47χρονος στην Τερπνή - Βισαλτίας - Σερρών

Νεκρός 47χρονος στην Τερπνή – Βισαλτίας – Σερρών

Νεκρός 47χρονος στην Τερπνή – Βισαλτίας – Σερρών που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο για έναν 47χρονο άνδρα από την Τερπνή Σερρών που αργά το βράδυ της Κυριακής, 11 Οκτωβρίου 2020, καταπλακώθηκε από τρακτέρ που οδηγούσε σε δασική περιοχή στην Τερπνή – Νιγρίτα.

Ο άτυχος άνδρας πήγε για να κόψει ξύλα για το χειμώνα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έως τώρα, εξετράπη από τον αυτοσχέδιο δρόμο που περνούσε, κουβαλώντας κομμένα ξύλα και έπεσε σε ρέμα όπου καταπλακώθηκε από το γεωργικό του όχημα. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποίησαν λίγα λεπτά πριν τις 12 τα ξημερώματα φίλοι του 47χρονου που είχαν πάει μαζί για να κόψουν ξύλα, βλέποντας ότι είχε αργήσει να επιστρέψει.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από την Νιγρίτα και ειδικό διασωστικό όχημα των Σερρών συνολικά με επτά άνδρες. Επίσης, έσπευσαν και άνδρες της Αστυνομίας, του Δασαρχείου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βισαλτίας.

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ήταν νεκρός.

Πηγή για το άρθρο “Νεκρός 47χρονος στην Τερπνή – Βισαλτίας ” η ιστοσελίδα ert.gr.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα