ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝτένις Λο, 6 γκολ σε ένα αγώνα χωρίς να μετρήσουν

Ντένις Λο, 6 γκολ σε ένα αγώνα χωρίς να μετρήσουν

Ντένις Λο, έξι γκολ σε ένα αγώνα χωρίς να μετρήσουν

Συνέχεια της συνεργασίας με το insanesoccer (Τρελοποδόσφαιρο) σας παρουσιάζουμε τον αγώνα Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι που ο Ντένις Λο έβαλε έξι γκολ αλλά δε μέτρησαν ποτέ, για το λόγω που θα διαβάσετε παρακάτω και δε θα πιστεύετε !!!

Δεκαεπτά λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα Λούτον-Μάντσεστερ Σίτι της, βροχερής, 28ης Ιανουαρίου 1961, ο οποίος διεξαγόταν για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, οι γηπεδούχοι είχαν ήδη μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη, καθώς προηγούνταν με 2-0.

Τότε, ο κεντρικός επιθετικός των «πολιτών», Ντένις Λο, πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Σκοτσέζος άσος, μόλις 20 χρόνων τότε, έβγαλε στο τερέν όλες τις αρετές που αργότερα του χάρισαν μια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που ανέδειξε το βρετανικό ποδόσφαιρο και μέσα στα επόμενα 50 λεπτά σημείωσε όχι ένα, όχι δύο αλλά έξι γκολ, κάνοντας το σκορ 6-2 υπέρ της ομάδας του!

Όμως, στο 68ο λεπτό, με τον αγωνιστικό χώρο να έχει γίνει ένας απέραντος λασπότοπος πια από την βροχή («έμοιαζε με παραλία εν ώρα παλίρροιας, είχε βαθιά λασπουριά και μια ρηχή λίμνη», ανέφερε ένα τοπικό Μέσο), ο διαιτητής, Κεν Τακ, έκρινε ότι το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί κάτω από αυτές τις συνθήκες και το διέκοψε οριστικά.

Η ομοσπονδία αποφάσισε ότι η αναμέτρηση θα οριζόταν εκ νέου και θα ξεκινούσε από το 0-0!

Τα έξι τέρματα του Λο και η μεγαλειώδης εμφάνισή του, δηλαδή, ήταν σαν να μην συνέβησαν ποτέ!

trelopodosfairo_panseraikos.grΚαι να ‘ταν μόνο αυτό για τον Λο; Στο δεύτερο ματς ο Σκοτσέζος έβαλε πάλι γκολ για τη Σίτι, αλλά αυτή τη φορά η Λούτον δεν άφησε αυτόν και τους «πολίτες» να χαρούν. Οι «καπελάδες» επικράτησαν με 3-1 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση!

«Δεν βάζεις έξι γκολ κάθε μέρα. Ποτέ δεν κατάφερα ξανά κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Προφανώς, δεν ήταν να γίνει. Το αστείο ξέρετε ποιο είναι; Ότι στον δεύτερο αγώνα με τη Λούτον το τερέν ήταν σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι ήταν στο πρώτο!», δήλωσε, χρόνια μετά, στο BBC ο Λο για εκείνη τη γκαντεμιά που τον είχε χτυπήσει το 1961.

Πηγή για το άρθρο “Ντένις Λο έξι γκολ σε ένα αγώνα χωρίς να μετρήσουν” η ιστοσελίδα insanesoccer.wordpress.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα