ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΞένοι οι διαιτητές στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος

Ξένοι οι διαιτητές στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος

Ξένοι οι διαιτητές στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος 2017-18
Μετά τον Ιταλό Τζιανφράγκο Μενεγκάλι που σφύριξε τον τελικό της σεζόν 1974-75 ήρθε πάλι η ώρα ένας ξένος διαιτητής να σφυρίξει το φετινό τελικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι τελική απόφαση που έχει πάρει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και αύριο Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των διαιτητών και βοηθών του τελικού που θα είναι διαιτητές που σφυρίζουν σε αγώνες του Champion League.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε, πιθανόν, λόγω μη συμφωνίας των δύο φιναλίστ σε κοινά αποδεκτό Έλληνα διαιτητή. 
Για την ιστορία ο Ιταλός διαιτητής που σφύριξε τον 33ο τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΟΣΦΠ με ΠΑΟ, έγινε στο γήπεδο του Ολυμπιακού στις 18 Ιουνίου 1975. Νικητής ο Ολυμπιακός με γκολ του Δαβουρλή στο 35΄. Βοηθοί διαιτητές ο Μαράτο και ο Αρτίτσιο.
Ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2017-18 θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο γήπεδο ΟΑΚΑ “Σπύρος Λούης”ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 20:30
Την πορεία των δύο ομάδων μέχρι τον τελικό θα τη δείτε ΕΔΩ και όλα τα αποτελέσματα του κυπέλλου ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα