ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟρισμός αντιδημάρχων στο Δήμο Βισαλτίας-Σερρών

Ορισμός αντιδημάρχων στο Δήμο Βισαλτίας-Σερρών

Ορισμός αντιδημάρχων στο Δήμο Βισαλτίας – Σερρών έως και 31-8-2021

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ενημερώνει ότι όρισε ως Αντιδημάρχους τους παρακάτω και μεταβίβασε σε αυτούς τις παρακάτω αρμοδιότητες.
Η θητεία των αντιδημάρχων λήγει στις 31 Αυγούστου 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον ορισμό αντιδημάρχων αναφέρει:

1. Τον κ ΑΔΑΜΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο ∆ιοικητικών Λειτουργιών και του μεταβίβασε τις Αρµοδιότητες της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικών και Οικονοµικών Υπηρεσιών όπως καθορίζονται από το ΑΡΘΡΟ 14 του Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Βισαλτίας.

2. Τον κ. ΒΑ∆ΙΚΟΛΙΑ ΘΕΟ∆ΩΡΟ καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Υποδοµών και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδοµίας του ∆ήµου Βισαλτίας όπως καθορίζονται από το (ΑΡΘΡΟ 15 του Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Βισαλτίας και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόµων, ∆ιαταγµάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

3. Τον κ. ΜΠΙΜΠΛΙΑ ΘΩΜΑ καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Αγροτικής & Οικονοµικής Ανάπτυξης και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες του Αυτοτελούς Τµήµατος Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης του ∆ήµου Βισαλτίας όπως καθορίζονται από το ΑΡΘΡΟ 11 του Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Βισαλτίας και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόµων, ∆ιαταγµάτων και Υπουργικών Αποφάσεων. Ανάπτυξης και Προγραµµατισµού.

4. Τον κ. ΠΑΣΧΑΛΙ∆Η ΝΙΚΟΛΑΟ καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Καθηµερινότητας και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες: της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος. Οι ανωτέρω αρµοδιότητες καθορίζονται από το (ΑΡΘΡΟ 12 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Βισαλτίας και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόµων, ∆ιαταγµάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

5. Τον κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΑΡΓΥΡΙΟ καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισµού, Αθλητισµού & Νεολαίας, και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες του Αυτοτελούς Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισµού Οι ανωτέρω αρµοδιότητες καθορίζονται από το (ΑΡΘΡΟ 13 του Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Βισαλτίας και από τις ισχύουσες διατάξεις Νόµων, ∆ιαταγµάτων και Υπουργικών Αποφάσεων Υπογράφουν έγγραφα ή πράξεις µε εντολή ∆ηµάρχου στα πλαίσια των αρµοδιοτήτων τους.

Κλείνει το άρθρο “Ορισμός αντιδημάρχων στο Δήμο Βισαλτίας” με την ενημέρωση ότι:
Όταν ο ∆ήµαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίστηκε να ασκεί ο Αντιδήµαρχος κ. ΒΑ∆ΙΚΟΛΙΟΣ που αναπληρώνει το ∆ήµαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ∆ηµάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήµαρχο κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα