ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟυρουγουάη-Γαλλία. Γαλλία στα ημιτελικά World Cup

Ουρουγουάη-Γαλλία. Γαλλία στα ημιτελικά World Cup

 Ουρουγουάη-Γαλλία. Γαλλία στα ημιτελικά World Cup 2018
  Από το 1966 μέχρι τον σημερινό αγώνα οι δύο χώρες βρέθηκαν αντιμέτωπες μόνο σε φάση ομίλων σε κορυφαίες διοργανώσεις και η Ουρουγουάη με σκορ 2-1 κέρδισε τη Γαλλία το 1966 στην Αγγλία.     Ακόμη είχαν δύο ισόπαλα αποτελέσματα, χωρίς τέρματα, το 2002 στην Ασία και το 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Στα μέχρι τώρα παιχνίδια στο World Cup – Μόσχα 2018 η Ουρουγουάη έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στον αγώνα με την Πορτογαλία από τον Πέπε.
Στο αγωνιστικό μέρος, τον αγώνα τον σφύριξε ο Αργεντινός Nestor PITANA και διεξήχθη στο στάδιο Νίζνι της πόλις του Νόβγκοροντ.
Ουρουγουάη-Γαλλία. Γαλλία στα ημιτελικάΟ προπονητής της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, κατέβασε την ενδεκάδα: Μουσλέρα (Τερματοφύλακας), Γοδίν (Αρχηγός), Λάξαλτ, Μπεντακούρ, Νάντεζ, Τορέιρα, Βεσίνο, Χιμένεθ, ,Κάσερες , Σουάρες, Στουάνι.
Από πλευράς Γαλλίας ο Ντιντιέ Ντεσάν ξεκίνησε με: Λορίς (Τερματοφύλακας & Αρχηγός), Γκριεζμάν, Ζιρού, Πάβαρτ, Βαράν, Πόγκμπα, Ουμτιτί, Τολισό, Εμπαπέ, Καντέ, Ερνάντεζ.
Καλή ευκαιρία για τη Γαλλία στο 15΄μετά από πάσα κεφαλιά του Ζιρού στο Εμπαπέ που και αυτός με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μουσλέρα.
Φλύαρη υπεροχή της Γαλλίας αλλά χωρίς κάτι το σημαντικό μέχρι το 30΄ εκτός της φάσης του 15΄.
Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα στο 33΄στο Γάλλο Lucas. 
Στο 35΄η πρώτη ευκαιρία για την Ουρουγουάη με Νάντεζ αλλά μπλοκάρει ο Λορίς. Κίτρινη και για Ουρουγουάη στον Μπεντακούρ στο 38΄.
Γκολ για τη Γαλλία στο 41΄με Βαράν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.
Στα επόμενα λεπτά πολύ καλή στιγμή για την Ουρουγουάη με τον Κάσερες να σουτάρει για γκολ αλλά ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Γαλλίας με υπέρ προσπάθεια να αποκρούει.
Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 0-1. Κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο για Ουρουγουάη 43%.
   Συνέχεια στον αγώνα και στο άρθρο “Ουρουγουάη-Γαλλία. Γαλλία στα ημιτελικά” έχουμε το δεύτερο ημίχρονο.
Η Γαλλία συνεχίζει να έχει υπεροχή στον αγώνα και μετά από πολλές προσπάθειες έρχεται το απρόσμενο γκολ για τη Γαλλία, στο 61΄, από σουτ του Γκριεζμάν και το λάθος του τερματοφύλακα της Ουρουγουάης.
Σε αυτό τον ρυθμό συνεχίστηκε ο αγώνας με τελικό αποτέλεσμα αγώνα Ουρουγουάη vs Γαλλία 0-2 με κατοχή μπάλας για Γαλλία 58%.
Η παράδοση ανατράπηκε μετά το σημερινό αποτέλεσμα.
Στο παιχνίδι είχαμε για την Ουρουγουάη δύο κίτρινες κάρτες και για τη Γαλλία άλλες δύο.
Ο νικητής του παραπάνω παιχνιδιού, Γαλλία, θα περιμένει το αποτέλεσμα του παρακάτω αγώνα για να γνωρίζει με ποιόν θα αγωνισθεί στα ημιτελικά του παγκοσμίου 2018 που θα γίνει την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 στις 21:00 στο γήπεδο Κρετόβσκι στην Αγία Πετρούπολη.
Επόμενος, σημερινός αγώνας για το World Cup – Μόσχα 2018, στις 21:00 ανάμεσα σε Βραζιλία vs Βέλγιο – TV ERT1.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα