ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟ Αχινός Βισαλτίας υποδέχεται τον Άη Βασίλη

Ο Αχινός Βισαλτίας υποδέχεται τον Άη Βασίλη

Ο Αχινός Βισαλτίας υποδέχεται τον Άη Βασίλη

Στολίστηκε στα γιορτινά εδώ και ημέρες η τοπική Κοινότητα Αχινού από τον πρόεδρό της Ανέστη  Κεμανιτζόγλου και το τοπικό συμβούλιο και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Άη Βασίλη για να μοιράσει δώρα και σοκολάτες σε όλα τα παιδάκια που θα παραβρεθούν στην όμορφη εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του όμορφου χωριού της Βισαλτίας.

Να θυμίσουμε πως πέρυσι ο Άη Βασίλης είχε φτάσει στον Αχινό με πυροσβεστικό όχημα , κάτι που είχε ενθουσιάσει  τους μικρούς μπόμπιρες, ενώ φέτος μια άλλη είσοδος,έκπληξη έχει  προγραμματιστεί. Είναι μια εκπληξη που σίγουρα θα ξετρελάνει τα παιδάκια, που αδημονούν να φτάσει η ώρα.

Μουσική, κέφι, χαρά και ενθουσιασμός θα επικρατήσει σίγουρα για τα παιδιά που περιμένουν πως και πως την εκδήλωση, που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

kemanitzoglou_anstis_Κεμανιτζ'ογλου_panseraikos.grΟ πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ανέστης Κεμανιτζόγλου ευχαρίστησε σε συνέντευξή του όλους τους χορηγούς της περιοχής, που είναι ομολογουμένως πάρα πολλοί και πρόσφεραν τα δώρα που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά. Κάλεσε τέλος μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Πλησιάζει το τέλος και αυτής της χρονιάς και τι θα ήταν πιο όμορφο από αυτή την υπέροχη ιδέα του προέδρου αυτής της μικρής κοινότητας, να προσφέρει χαρά στα μικρά παιδιά , γιατί όχι και στους μεγάλους.

Κλείνοντας το άρθρο “Ο Αχινός Βισαλτίας υποδέχεται τον Άη Βασίλη” μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με λήψη από drone του στολισμένου Αχινού. Το drone το οδήγησε στους φωτισμένους δρόμους του Αχινού Βισαλτίας ο συνεργάτης της ιστοσελίδας μας Ser_Osfp με τη βοήθεια της συνεργάτιδος Ser_Geor.

Υ.Γ.     Όταν “κατέβει” το βίντεο από το άρθρο θα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα