ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Μασλαρινός στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Ο Μασλαρινός στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Ο Μασλαρινός στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Αλλαγή προπονητή στο τμήμα της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) της ομάδας του Πανσερραϊκού.

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜΓΣ Πανσεραϊκού, το Δ.Σ ενημερώνει για τη λύση συνεργασίας με τον Στέργιο Ποργιόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Στέργιο Ποργιόπουλο.
Ευχαριστούμε τον κ.Ποργιόπουλο, για την μέχρι τώρα συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Με δεύτερη ανακοίνωση ενημερώνει:
Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σερραϊκής καταγωγής προπονητή Γιώργο Μασλαρινό.

O Μασλαρινός γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1974 στην πόλη Helsiboy της Σουηδίας με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο – Βισαλτίας Σερρών. Σπούδασε στο ΤΕΦΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.

Ο ΜασλαρινόςΞεκίνησε από την ομάδα του ΒΑΟ – Θεσσαλονίκης, μετά πήγε στην ομάδα του ΑΡΗ και το 1999 με την ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.
Πριν πάει στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στην Ιταλία στην ομάδα FORLI.
Άλλες ομάδες που αγωνίστηκε είναι: Αμαρουσίου, Παναθηναϊκού, Πανελληνίου ……
Το 2001 κατέκτησε το κύπελλο ΣΑΠΟΡΤΑ με την ομάδα του Αμαρουσίου και το 2001 το πρωτάθλημα Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.
Έχει διατελέσει και παίκτης της Εθνικής Ελλάδος.

Κλείνει το άρθρο “Ο Μασλαρινός στην ομάδα του Πανσερραϊκού” με την ιστορία του τμήματος μπάσκετ.
Το τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού ιδρύθηκε το 1964 με την προτροπή των Πίτσιου, Κουτσίδη και Μαρνέρη. Παίκτης-προπονητής της πρώτης ομάδας αναλαμβάνει ο Βασίλης Πίτσιος και έφορος ο Κουτσίδης. Τα μπασκετικά «λιοντάρια» συμμετείχαν στα τοπικά πρωταθλήματα από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής τους, κατακτώντας μάλιστα τίτλους.

Το 1969 η ομάδα πήρε μέρος στο 1ο Πανεπαρχιακό πρωτάθλημα που έγινε στο Βόλο και κατέλαβε την 4η θέση πίσω από Πάτρα, Βόλο και Λάρισα. Δύο χρόνια αργότερα για την ίδια διοργάνωση που έγινε στο Αγρίνιο όμως, ο Πανσερραϊκός κατετάγει ξανά 4ος. Στο διευρυμένο περιφερειακό πρωτάθλημα, την περίοδο 1971-72, ο Πανσερραϊκός κατέλαβε την 1η θέση, ενώ από το …… περισσότερα στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πανσερραϊκού.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα