ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟ πρόεδρος της Ξάνθης απαντά στον Αλέξη Κούγια

Ο πρόεδρος της Ξάνθης απαντά στον Αλέξη Κούγια

Ο πρόεδρος της Ξάνθης απαντά στον Αλέξη Κούγια

Μετά την δήλωση του Αλέξη Κούγια, διερμηνέα της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας, που έκανε μετά την αγώνα της Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2020, μεταξύ Ξάνθης – Λάρισας, ο πρόεδρος της ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, Αριστείδης Πιαλόγλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση που μεταφέρουμε αυτολεξεί.
Για την ιστορία η Ξάνθη κέρδισε με 2-1.

alexis_kougias_ panseraikos.gr_Κούγιας“Ακου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στον Χρήστο Παννοπούλο και στον Πολυχρόνι Συγγελίδη τα τελευταία χρόνια μέχρι και σήμερα που γράφουν αυτές τις σειρές.

Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισαν τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Στην περίπτωση αυτή, δεν γνωρίζετε κάποιον ή κάποιο, με την επωνυμία “Κούγια” που έχει δηλωθεί ως διερμηνέας στο αγώνα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ΠΑΕ ΑΕΛ;

Αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής Super League 2019-20

Μακάρι Σουζάνα να υποβιβαστεί με όλους τους γνωστούς και τους “ΠΛΑΤΕΣ” που έχει, την πιο πιασμένη και καθαρή ομάδα της ελληνικής ποδοσφαίρας τις τελευταίες 3 δεκαετίες για να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν αυτό ΣΟΥΖΑΝΑ συμβαίνει, δεσμεύω ότι θα σου στείλω χίλια (1.000) ροζ τριαντάφυλλα που φυσικά θα έχουν και το χρώμα της κορδέλας που σου αρέσει.

Σέβομαι, εκτιμώ αλλά και παράλληλα θαυμάζω διαχρονικά την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα έχει πετύχει και προσφέρει στην ελληνική ποδόσφαιρο μέσω των μοναδικών φίλων του “.

Κλείνοντας το άρθρο “Ο πρόεδρος της Ξάνθης απαντά στην Αλέξη Κούγια” κάνοντας κλικ στα περισσότερα θα βρείτε την απάντηση της απάντησης του Αλέξη Κούγια. Περισσότερα .

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα