ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟ Σερραίος Σωτήρης Ξυδάς παρουσιάζει το «Ανεμοβρόχι»

Ο Σερραίος Σωτήρης Ξυδάς παρουσιάζει το «Ανεμοβρόχι»

Ο Σερραίος Σωτήρης Ξυδάς παρουσιάζει το «Ανεμοβρόχι»

Τον υπέροχο τραγουδιστή Σωτήρη Ξυδά είχαμε τη χαρά να τον έχουμε κοντά μας στην Τερπνή στην 7η Φεγγαροβραδιά το 2014, κάτω από το πύρινο φεγγάρι, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος στην πανσέληνο του Αυγούστου.

Τον Σωτήρη Ξυδά στην περιοχή, μας τον σύστησε ο Τερπνιώτης μουσικός Κώστας Δρουμπλής, όταν τον συμπεριέλαβε στη δεκαμελή ορχήστρα της 7ης Φεγγατοβραδιάς. Στο πρώτο του τραγούδι στη συναυλία ο τραγουδιστής είχε μαγέψει το κοινό που παρακολουθούσε με την εκπληκτική φωνή του.

Τώρα ο Σωτήρης κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και οσονούπω φανταζόμαστε και ολόκληρο το νέο του δίσκο. Κάθε επιτυχία του ευχόμαστε ολόψυχα.

Περισσότερα για τον καλλιτέχνη μας παρουσιάζει το ogdoo.gr (19-2-2021).

Ο Σωτήρης Ξυδάς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ανεμοβρόχι» σε μουσική του διακεκριμένου συνθέτη και κορυφαίου σολίστα της κιθάρας Μανόλη Ανδρουλιδάκη και στίχους του σημαντικού και πολυγραφότατου Κορίνθιου ποιητή και στιχουργού Βασίλη Κανιάρη.

Το «Ανεμοβρόχι» αποτελεί προπομπό της κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού album του ερμηνευτή που θα κυκλοφορήσει την προσεχή άνοιξη από το Ogdoo Music Group.

Ο Σωτήρης Ξυδάς είναι ένας καλλιτέχνης που όλη η ζωή του είναι συνυφασμένη με τη μουσική. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες όπου και κατοικεί μόνιμα. Με τη μουσική ασχολείται από μικρή ηλικία.

Σπούδασε Ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας είναι κάτοχος πτυχίων Αρμονίας Αντίστιξης και Ενοργάνωσης πνευστών οργάνων. Είναι αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου Νέας Ζιχνης.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες διευθύνοντας ή τραγουδώντας. Ο Σωτήρης Ξυδάς είναι, εκτός των άλλων ιδιοτήτων του, ένας γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και μεγάλες φωνητικές δυνατότητες.

Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης και ο Βασίλης Κανιάρης του εμπιστεύτηκαν το «Ανεμοβρόχι», ένα όμορφο νοσταλγικό και στιβαρό λαϊκό τραγούδι από αυτά που έκαναν αυτό το αγαπημένο μουσικό είδος αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μας, με ευθείες αναφορές στις προσωπικές μας ιστορίες.

Ο Σερραίος Σωτήρης Ξυδάς κυκλοφορεί ψηφιακά το «Ανεμοβρόχι» από το Ogdoo Music Group, είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να το απολαύσετε ΕΔΩ.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα