ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟ τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι - Ρωσία

Ο τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι – Ρωσία

Ο τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι – Ρωσία
 Ισπανία – Ρωσία.
  Ο προπονητής της Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο, άρχισε τον αγώνα με Ντε Χέα (Τέρμα),Ράμος (Αρχηγός), Νάτσο, Μπουσκέτς, Ίσκο, Ντιέγκο Κόστα, Τζόρντι Άλμπα,Κόκε, Ασένσιο, Σίλβα, Πικέ.
  Από πλευράς Ρωσίας ο προπονητής, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ακινφέεφ (Τέρμα & Αρχηγός), Φερναντές, Κουτέποφ,
Ιγκνασέβιτς, Κουντριασόβ, Κουζιάεβ,Τζιούμπα Σαμέντοφ, Γκολόβiν, Ζιρκόφ, Ζομπνίν.
Ο διαιτητής Bjorn KUIPERS από την Ολλανδία σφυρίζει την έναρξη του αγώνα με τις δύο ομάδες έτοιμες για το καλύτερο για τη χώρα τους.
Πρώτη καλή στιγμή για τη Ρωσία στο 5΄ με το κόνρερ που κέρδισε αλλά η εκτέλεση του από τον Σαμέντοφ δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.
Στο 10΄ η Ισπανία κερδίζει φάουλ και αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Ίσκο. Το εκτελεί, η μπάλα κοντράρει στο πόδια του Ιγκνασέβιτς (Ρωσία), αλλάζει πορεία και το 1-0 είναι γεγονός και τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν.
Πλήρη κατοχή μπάλας για την Ισπανία αλλά στο κόρνερ που εκτελέστηκε για τη Ρωσία στο 40΄βρίσκει το κεφάλι του Τζιούμπα που αντί να βρει τέρμα βρίσκει το χέρι του Πικέ και ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα στον Πικέ και τη βούλα του πέναλτι. Το εκτελεί ο Τζιούμπα και η μπάλα στα δύχτια της Ισπανίας. Πολή καλή στιγμή για την Ισπανία στο 45΄αλλά ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Ρωσίας λέει όχι στο σουτ του Κόστα. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-1 και κατοχή μπάλας για Ισπανία 71% και 29% Ρωσία.
Πρώτη αλλαγή για τη Ρωσία στο 46΄με Γκράνατ στη θέση του Ζιρκόφ, στο 61΄ μπένει ο Τσερίσεβ στη θέση του Σαμέντοφ και ολοκλήρωσε τις αλλαγές στο 65΄με είσοδο του Σμολόβ και έξοδο του Τζιούμπα.
Οι δεκαέξι του World Cup Μόσχα 2018Από πλευράς Ισπανίας είχαμε στο 67΄ τον Ινιέστα στη θέση του Σίλβα, δεύτερη στο 70΄με είσοδο του Καρβαχάλ καί έξοδο του Νάτσο στο 80΄ εντός ο Ιάγο Ασπας και εκτός ο Ντιέγκο Κόστα.
Πλήρη υπεροχή της Ισπανίας, τη Ρωσία να αμύνετε συνεχώς. Κατοχή μπάλας για Ισπανία στο 75% αλλά στο τελευταίο σφύριγμα, για την κανονική δίαρκεια του αγώνα, του Ολλανδού το αποτέλεσμα είναι 1-1.
Πάμε παράταση και το σκηνικό παραμένει το ίδιο με τη Ρωσία να θέλει να πάει τον αγώνα στα πέναλτι και στο τέλος το καταφέρνει.
Αποτέλεσμα παράτασης 0-0.
Ώρα για πέναλτι.
Τελικό αποτέλεσμα: 1-1 (Κ.Δ) , 0-0 (Παράτ.), 3-4 (Πέναλτι)
Ο τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι και είναι Ρωσία.
Οι άλλοι δύο των προημιτελικών είναι η Γαλλία και Ουρουγουάη.
Αυριανή αγώνες για τη φάση των δεκαέξι:
2 Ιουλίου 2018
17:00. Βραζιλία – Μεξικό.
21:00. Βέλγιο – Ιαπωνία.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα