ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟ τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι - Ρωσία

Ο τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι – Ρωσία

Ο τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι – Ρωσία
 Ισπανία – Ρωσία.
  Ο προπονητής της Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο, άρχισε τον αγώνα με Ντε Χέα (Τέρμα),Ράμος (Αρχηγός), Νάτσο, Μπουσκέτς, Ίσκο, Ντιέγκο Κόστα, Τζόρντι Άλμπα,Κόκε, Ασένσιο, Σίλβα, Πικέ.
  Από πλευράς Ρωσίας ο προπονητής, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ακινφέεφ (Τέρμα & Αρχηγός), Φερναντές, Κουτέποφ,
Ιγκνασέβιτς, Κουντριασόβ, Κουζιάεβ,Τζιούμπα Σαμέντοφ, Γκολόβiν, Ζιρκόφ, Ζομπνίν.
Ο διαιτητής Bjorn KUIPERS από την Ολλανδία σφυρίζει την έναρξη του αγώνα με τις δύο ομάδες έτοιμες για το καλύτερο για τη χώρα τους.
Πρώτη καλή στιγμή για τη Ρωσία στο 5΄ με το κόνρερ που κέρδισε αλλά η εκτέλεση του από τον Σαμέντοφ δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.
Στο 10΄ η Ισπανία κερδίζει φάουλ και αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Ίσκο. Το εκτελεί, η μπάλα κοντράρει στο πόδια του Ιγκνασέβιτς (Ρωσία), αλλάζει πορεία και το 1-0 είναι γεγονός και τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν.
Πλήρη κατοχή μπάλας για την Ισπανία αλλά στο κόρνερ που εκτελέστηκε για τη Ρωσία στο 40΄βρίσκει το κεφάλι του Τζιούμπα που αντί να βρει τέρμα βρίσκει το χέρι του Πικέ και ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα στον Πικέ και τη βούλα του πέναλτι. Το εκτελεί ο Τζιούμπα και η μπάλα στα δύχτια της Ισπανίας. Πολή καλή στιγμή για την Ισπανία στο 45΄αλλά ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Ρωσίας λέει όχι στο σουτ του Κόστα. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-1 και κατοχή μπάλας για Ισπανία 71% και 29% Ρωσία.
Πρώτη αλλαγή για τη Ρωσία στο 46΄με Γκράνατ στη θέση του Ζιρκόφ, στο 61΄ μπένει ο Τσερίσεβ στη θέση του Σαμέντοφ και ολοκλήρωσε τις αλλαγές στο 65΄με είσοδο του Σμολόβ και έξοδο του Τζιούμπα.
Οι δεκαέξι του World Cup Μόσχα 2018Από πλευράς Ισπανίας είχαμε στο 67΄ τον Ινιέστα στη θέση του Σίλβα, δεύτερη στο 70΄με είσοδο του Καρβαχάλ καί έξοδο του Νάτσο στο 80΄ εντός ο Ιάγο Ασπας και εκτός ο Ντιέγκο Κόστα.
Πλήρη υπεροχή της Ισπανίας, τη Ρωσία να αμύνετε συνεχώς. Κατοχή μπάλας για Ισπανία στο 75% αλλά στο τελευταίο σφύριγμα, για την κανονική δίαρκεια του αγώνα, του Ολλανδού το αποτέλεσμα είναι 1-1.
Πάμε παράταση και το σκηνικό παραμένει το ίδιο με τη Ρωσία να θέλει να πάει τον αγώνα στα πέναλτι και στο τέλος το καταφέρνει.
Αποτέλεσμα παράτασης 0-0.
Ώρα για πέναλτι.
Τελικό αποτέλεσμα: 1-1 (Κ.Δ) , 0-0 (Παράτ.), 3-4 (Πέναλτι)
Ο τρίτος των προημιτελικών στα πέναλτι και είναι Ρωσία.
Οι άλλοι δύο των προημιτελικών είναι η Γαλλία και Ουρουγουάη.
Αυριανή αγώνες για τη φάση των δεκαέξι:
2 Ιουλίου 2018
17:00. Βραζιλία – Μεξικό.
21:00. Βέλγιο – Ιαπωνία.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα