ΑρχικήLIFE HOTΠαναγιωτακοπούλου κορίτσι από δυτικά προάστια

Παναγιωτακοπούλου κορίτσι από δυτικά προάστια

Παναγιωτακοπούλου κορίτσι από δυτικά προάστια Αθηνών.
   Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γεννήθηκε στα δυτικά προάστια και όπως φαίνεται πατάει γερά στο έδαφος και το κάθε βήμα της είναι μελετημένο όπως μας πληροφορεί το athensmagazine.gr από όπου πήραμε και τα παρακάτω.
  “Ένα κορίτσι γέννημα θρέμμα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας που εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της. Και το γράφω από την αρχή. Το κορίτσι είναι δεσμευμένο και πολύ δύσκολο να το πλησιάσει κανείς.
 Κι αυτό διότι φέρει μυαλό. Έχει απαιτήσεις… και επιχειρήματα.
 Πριν από 2 χρόνια την είχαμε δει στο πρωινό του mega με τη την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα fashion show, διαφημίσεις, φωτογραφήσεις και videoclip. Σήμερα, η γοητευτική Ναυσικά καίει καρδιές στο MEGA στην πρωινή εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή όπου συμμετέχει. Δώστε ρε στο κορίτσι κάνα κοντινό ακόμη.
 Βαριέται εύκολα γι” αυτό ο άντρας που θα την κερδίσει πρέπει να έχει μυαλό, να είναι έξυπνος να έχει γνώσεις και ενδιαφέροντα…
 Κυνηγοί ταλέντων-μοντέλων την πλησίασαν φέτος το καλοκαίρι και της υποσχέθηκαν διεθνή καριέρα. Όμως το μικρό δε μάσησε. Έμεινε Ελλάδα και προσπαθεί. Γουστάρει τα ζόρικα. Όχι τα εύκολα. Άλλωστε είναι μόλις 19 ετών.
 Όπως φαίνεται την αγαπάει ο φακός και το μέλλον της έπεται να είναι εντυπωσιακό. Αν και είναι πολύ μικρή ακόμα, η καριέρα της είναι στρωμένη ως μοντέλο…”
    Το άρθρο είναι από http://www.athensmagazine,gr και “ανέβηκε” στις 12 Νοεμβρίου 2014 και οι φωτογραφίες από το http://sportdog,gr.  Διάφορα LifeHot θα βρείτε ΕΔΩ. και όταν κάποια στιγμή “κατεβούν” οι φωτογραφίας από εδώ θα τις βρείτε στο photos.google.

 .  . 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα