ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαναθηναϊκός κυπελλούχος και τέταρτος στο πρωτάθλημα της SL 1

Παναθηναϊκός κυπελλούχος και τέταρτος στο πρωτάθλημα της SL 1

Παναθηναϊκός κυπελλούχος και τέταρτος στο πρωτάθλημα της SL 1

Τέταρτο αφιέρωμα στις ομάδες της Super League 1 για τη σεζόν 2021-22 με τον τέταρτο στη βαθμολογική κατάταξη και κυπελλούχο Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, μετά από μια περιπετειώδη σεζόν με πολλές εναλλαγές.

Στο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός είχε την ιδιαιτερότητα να σκοράρει πολύ εύκολα στην έδρα του, αλλά εκτός να μην μπορεί να ανατρέψει σκορ.

Ούτε η ισοπαλία που πήρε από τον Ολυμπιακό τον βοήθησε, καθώς τον Οκτώβριο χάνει στην Τρίπολη και στην έδρα του δεν νικά τον ΟΦΗ και χάνει από τον ΠΑΟΚ.

Χάνοντας και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ξαναβρίσκει τη φόρμα στην έδρα του. Βέβαια οι πέντε ήττες σε 12 παιχνίδια είναι ήδη πολλές.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κερδίσουν σε ταξίδι τους σε φυσική έδρα, και δεν θα τα καταφέρουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Νίκησαν μόνο σε έδρες του Λεκανοπεδίου και τη Λαμία, αλλά στο Βόλο.

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα, όταν στις αρχές Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός κάνει τρεις διαδοχικές ήττες από Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ κα ΠΑΟΚ. Ακόμα και η παρουσία του στα Playoffs τίθεται σε κίνδυνο. Ωστόσο με τέσσερις νίκες στα
πέντε τελευταία παιχνίδια, κλείνει την κανονική περίοδο με ανακούφιση. Βέβαια στην 5ηθέση και σε απόσταση τριών βαθμών από τον Άρη και τεσσάρων από την ΑΕΚ.
Ο προβληματισμός παραμένει με δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα των Playoffs.

Η αδυναμία να κερδίσει ντέρμπι όμως ξαφνικά ξεπερνιέται, όταν η άμυνα του Παναθηναϊκού πιάνει δουλειά.
Νικά ΠΑΟΚ, Άρη και δύο φορές τον Ολυμπιακό, ενώ φτάνει στο τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα αήττητος στα Playoffs, κάτι που δεν είχε κάνει άλλη ομάδα ως τώρα.
Πλέον διεκδικεί ακόμα και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας!
Έχοντας εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο, χάνει στην Τούμπα και τερματίζει τέταρτος, ένα βαθμό πίσω από τον Άρη.

Συνέχεια στο άρθρο με την ταυτότητα της σεζόν, προπονητής, συμμετοχές και σκόρερ που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα, κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα