ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠανσεραϊκός συνέχεια μετεγγραφών για 2020-21

Πανσεραϊκός συνέχεια μετεγγραφών για 2020-21

Πανσεραϊκός συνέχεια μετεγγραφών για 2020-21

Από την επίσημη ιστοσελίδα του Πανσερραϊκού σας μεταφέρουμε τις δύο τελευταίες μετεγγραφές τις ομάδας των Σερρών.

1. Νίκος Αναστασόπουλος επιστρέφει στον Πανσερραϊκό!

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Αναστασόπουλου.
Χαιρετίζουμε θερμά την επιστροφή ενός σημαντικού παίκτη με Σπαρτιάτικη καρδιά και όλοι μαζί θα επιδιώξουμε μια επιτυχημένη χρονιά.

Βιογραφικό:
Ο Νίκος Αναστασόπουλος είναι γεννημένος στις 1 Φεβρουαρίου 1993 και αγωνίζεται με επιτυχία, ως μέσος ή αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από
100 παιχνίδια, όλων των κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με τις ομάδες της ΑΕ Λάρισας και της Λαμίας συμμετείχε στην Super League, ενώ με τη Νίκη Βόλου πανηγύρισε την άνοδο και το πρωτάθλημα της Football League το 2014.
Συμμετείχε στα ρόστερ της Παναχαϊκής και του ΑΟ Κέρκυρας, ενώ το 2018 φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τις Σέρρες.
Την σεζόν 2019-20, πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν, αγωνιζόμενος στον Αστέρα Βλαχιώτη, κατακτώντας την άνοδο και το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο.

2. Marcos Ariel Pinto.

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Marcos Ariel Pinto. Καλωσορίζουμε στα «λιοντάρια», έναν ικανότατο παίκτη με χαρακτήρα νικητή, που έρχεται στις Σέρρες για να πανηγυρίσουμε την άνοδο μας, στην Super League!

Βιογραφικό:
Ο Marcos Ariel Pinto είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1994 στην Formosa της Αργεντινής και αγωνίζεται με επιτυχία, σε όλη την αριστερή πλευρά, ενώ με το ταλέντο του, αποδίδει ικανοποιητικά και ως κεντρικός αμυντικός ή ως αμυντικός μέσος.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της Lanus, όπου έκανε και τις πρώτες του επαγγελματικές εμφανίσεις στην ομάδα από το Buenos Aires, κατακτώντας το Copa Sudamericana 2013, το πρωτάθλημα Apertura 2016 και το Super Copa
2017, ενώ συμμετείχε και στην πορεία μέχρι τον τελικό του Copa Libertadores, όπου η «Granate» ήταν φιναλίστ.

Στα 26 του χρόνια έχει δυο σημαντικά περάσματα στην πρώτη κατηγορία του Αργεντίνικου πρωταθλήματος, ως δανεικός στις ομάδες της San Martin και της Temperley, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως ελεύθερος στην Barracas Central, ομάδα
δεύτερης κατηγορίας. Ο Marcos Pinto, έχει 10 διεθνείς συμμετοχές με την φανέλα της χώρας του και 1 γκολ, αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα Λατινικής Αμερικής στα κλιμάκια U15 και U17, ενώ το 2011 έφτασε μέχρι την φάση των “16” στο Παγκόσμιο
Κύπελλο U17 στο Μεξικό.

Πανσερραικός_Απάντηση Καραθανάση στο τελεσίγραφοΚλείνει το άρθρο “Πανσεραϊκός συνέχεια μετεγγραφών για 2020-21” με παλαιότερη ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός 1946 που μας ενημερώνει ότι:
Τα «λιοντάρια» είναι πλέον η μόνη ομάδα που δεν έχασε ματς πρωταθλήματος σε SL1, SL2, FL και Γ Εθνική!
Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα από τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, Σούπερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ 2, Football league και τη μία ερασιτεχνική της Γ΄εθνικής που ολοκλήρωσε αήττητος το πρωτάθλημα του.

Τα «λιοντάρια» στον Α Ομιλο της Γ Εθνικής ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές με 17 νίκες και 4 ισοπαλίες. Βέβαια τα μεγέθη είναι διαφορετικά, ωστόσο η ιστορία έγραψε, ότι οι Σερραίοι έμειναν αήττητοι την σεζόν 2019-20.

Ανανεώσεις και μετεγγραφές ποδοσφαιριστών στον Πανσεραϊκός για 2020-21.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα