ΑρχικήΑΕΚΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0 διακοπή, συνέχεια στα δικαστήρια

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 διακοπή, συνέχεια στα δικαστήρια

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 διακοπή, συνέχεια στα δικαστήρια
Το γκολ του ΠΑΟΚ στο 91΄με Βαρέλα, διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για οφσάιντ, είσοδος του Ιβάν Σαββίδη μαζί με Μίχελ Λούμπος στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετά για να διακοπή ο αγώνας και να αποσυρθεί ο διαιτητής Κομίνης μαζί με τους βοηθούς στα αποδυτήρια.
Όταν αργότερα κατακύρωσε το γκολ και ζήτησε να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό η ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει για λόγους ασφαλείας.
Το ιστορικό της διακοπής.
Στο 91΄μετά την εκτέλεση του κόρνερ από Μπίσεβαρ και κεφαλιά του Βαρέλα η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της ΑΕΚ. Ο διαιτητής δείχνει σέντρα και ο βοηθός διαιτητή Παντίκης τρέχει για τη γραμμή του κέντρου.
Διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ, σε βοηθό και διαιτητή και κατόπιν συνεννόησης διαιτητή με βοηθό ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ.
Τώρα σειρά των παικτών του ΠΑΟΚ και είσοδος του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο μαζί με άλλους παράγοντες του ΠΑΟΚ. Εντολή του προέδρου για αποχώρηση της ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο αλλά άρνηση του αρχηγού Βιεϊρίνια να ακολουθήσει την εντολή.
Στο σημείο αυτό οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.
Ύστερα από συζητήσεις μέσα στα αποδυτήρια με τους βοηθούς, παράγοντες των δύο ομάδων αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ, να μπουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσουν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα. Αυτά έγιναν περίπου στις 23:00. Η ΑΕΚ αρνήθηκε να συνεχίσει τον αγώνα, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας.
Περίπου στις 23:40 έκλεισε το φύλλο αγώνος με σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και υπαιτιότητα της ΑΕΚ για τη διακοπή του αγώνα.
Κλείνοντας το άρθρο ” ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 διακοπή, συνέχεια στα δικαστήρια ” να ευχηθούμε   καλή συνέχεια στα δικαστήρια. (Βαθμολογία σήμερα)

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα