ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠΑΟΚ - ΠΑΟ 4-0 παραλειπόμενα ημιτελικού

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 4-0 παραλειπόμενα ημιτελικού

Τα παραλειπόμενα του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδος που θα κάνει τη νύφη του Θερμαϊκού να μη κοιμηθεί και για χρόνια να θυμάται την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017.    Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Παναθηναϊκού για τον διαιτητή του αγώνα Κύζα (Δράμας) που τα σφυρίγματα του σε οριακά σημεία του αγώνα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα κατά την κρίση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαμαρτύρεται για φάση στο 18΄γιατί θεωρεί ότι ήταν πέναλτι η ανατροπή του Μπεργκ από το Βαρέλα, για κράτημα του Κλωναρίδη από Κρέσπο μέσα στην περιοχή, το φάουλ που μπήκε το πρώτο γκολ ήταν πολύ αυστηρό και για κάποιες κίτρινες που δόθηκαν στους φιλοξενούμενους και κάποιες που δε δόθηκαν στους γηπεδούχους.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα την ανακοίνωση που εκδόθηκε από πλευράς ΠΑΟ έχει ως εξής. Περισσότερα  ακόμη να αναφέρουμε τις δηλώσεις των προπονητών και του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Ίβιτς (ΠΑΟΚ): Είχαμε τη τύχη μαζί μας στο πρώτο ημίχρονο και τον τερματοφύλακα πάρα πολύ καλό. Η αλλαγή του Μπίσεβαρ ήταν στα αρχικά μου πλάνα να μπει στο δεύτερο ημίχρονο.  Οι παίκτες μου διέψευσαν όσους μας είχαν ξεγράψει από τον τελικό.  Σε ερώτηση πια είναι τα συναισθήματα του  για τυχόν κατάκτηση του κυπέλλου απάντησε <μακάρι να γίνει> και ευχαρίστησε κόσμο και ποδοσφαιριστές ………………………..

Δηλώσεις Σαββίδης: Είμαι υπόχρεος στον κόσμο του ΠΑΟΚ και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του. Οι φίλαθλοι της ομάδας ανάγκασαν τους ποδοσφαιριστές να παίξουν σαν παοκτσίδες και αυτοί απέδειξαν ότι άξια παίζουν στον ΠΑΟΚ. Σε ότι ξεκινάω δεν κάνω πίσω. Για το γήπεδο του τελικού δήλωσε ότι πρέπει να γίνει εκτός Αθηνών. Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ δήλωσε ‘οτι είναι θέμα χρόνου για να γίνει. Για τον τελικό δήλωσε, Μελισσαννίδη περίμενε μας γιατί ερχόμαστε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει ……………

Μαρίνος Ουζουνίδης (Προπονητής ΠΑΟ): Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλή και είχαμε καλές ευκαιρίες αλλά το γκολ το έβαλε ο αντίπαλος από στημένη φάση.

Έριξε μομφή λέγοντας ότι σήμερα οι κανονισμοί δεν ήταν οι ίδιοι. Οι παίκτες μου αγωνίστηκαν, δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν έβαλαν γκολ ……………..

Αλλαγές για ΠΑΟΚ:

Στο 46΄μπαίνει Μπίσεσβαρ στη θέση του Ουάρντα), στο 59΄μπαίνει ο Πέδρο Ενρίκε στη θέση του Κάμπος και στο 79΄μπαίνει ο Κάνιας στη θέση του Σάχοφ.

Αλλαγές ΠΑΟ:

Στο 66΄μπαίνει Μόλινς στη θέση του Εμποκού , στο 77΄μπαίνει ο Λουντ στη θέση του Κλωναρίδη και στο 88΄μπαίνει ο Χατζηγιοβάννηςστη θέση του Βιγιαφάνες.

Κλείνοντας τα παραλειπόμενα του ημιτελικού να αναφέρουμε και τον διαιτητή του αγώνα ο Κύζας (Δράμας) και βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Γκάγκα Δημήτρη (σύνδέσμου Λάρισας).

Για το αγώνα περισσότερα ΕΔΩ 

 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα