ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠΑΟΚ - ΠΑΟ 4-0 2ος Ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 4-0 2ος Ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου

Δεύτερος αγώνας του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Συνθέσεις των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Μάτος, Κρέσπο, Σάκοφ, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Πέλκας, Ουάρντα.

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Εμποκού, Ρέις, Κουρμπέλης, Μπέργκ, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες.

Διαιτητές: Κύζας,

Αρχίζει ο αγώνας με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η φάση που άναψε την Τούμπα ήταν στο 15΄με απευθείας σουτ φάουλ από τον Πέλκα και το σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν και πιστεύουν στην ανατροπή του πρώτου προκριματικού αγώνα. Ο πρώτος αγώνας στην Αθήνα 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στο 24΄του αγώνα επανάληψη της φάσης του γκολ αλλά τώρα από πλευράς Αθηναίων αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αποκρούει σε κόρνερ.Το φάουλ το εκτέλεσε ο Εμποκού. Στη συνέχεια της φάσης για την εκτέλεση του κόρνερ ένας << φίλαθλος>> πετάει μια βολίδα και έχουμε διακοπή του αγώνα για δύο λεπτά.

Συνέχεια με το κόρνερ αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα για ΠΑΟ.

Στο 33΄πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Γλύκος με τρομερή απόκρουση στέλνει τη μπάλα εκτός γηπέδου. Και αυτό το κόρνερ περνάει χωρίς πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

Άλλη μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟ αλλά ο Κλωναρίδης αν και μόνος στέλνει την μπάλα εκτός εστίας. Η πίεση συνεχίζεται από πλευράς Παναθηναϊκού με πολύ καλές φάσεις αλλά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου παραμένει 1-0.

Ξεκινώντας ο αγώνας για το δεύτερο ημίχρονο έχουμε την πρώτη αλλαγή του αγώνα από πλευράς ΠΑΟΚ (Μπαίνει Μπίσεσβαρ στη θέση του Ουάρντα).

Στο 49΄μετά από σέντρα του νεοεισερχόμενου Μπίσεσβαρ ο Μάτος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά κάνει το 2-0, το γήπεδο παίρνει φωτιά και αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά το όνειρο για το τελικό κυπέλλου Ελλάδος.

Το δεύτερο ημίχρονο προς το παρών ο ΠΑΟΚ φαίνεται ανεβασμένος ενώ ο ΠΑΟ φαίνεται  να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αλλά όπως βλέπουμε δε μπόρεσε να το κρατήσει. Στο 50΄παραλίγο να γίνει το θαύμα αλλά το σκορ μένει στο 2-0. Συνεχίζονται οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες μα καλή ευκαιρία για ΠΑΟ στο 68΄. Στο 69΄πάλι δεν ήρθε το θαύμα για τον ΠΑΟΚ γιατί σε συνεχόμενη φάση στη περιοχή των φιλοξενούμενων χάνεται μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχοδήμο να  δηλώνει παρών.

Ότι δεν έγινε στο 50΄και στο 69΄έγινε στο 72΄με το Σάκχοφ και το σκορ πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ είναι γεγονός.

Ο θρίαμβος συνεχίζεται και το 4-0 με τον Πρίγιοβιτς στο 83΄είναι σίγουρα το σκορ που στέλνει τον ΠΑΟΚ στο τελικό με την ΑΕΚ στις 6 Μαΐου 2017.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι το Τελικό που θα κάνει την Θεσσαλονίκη να μην κοιμηθεί.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα