ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαράδοση υλικού και εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας σε Αντιδημάρχους

Παράδοση υλικού και εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας σε Αντιδημάρχους

Παράδοση υλικού και εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας σε Αντιδημάρχους

Την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος παρέδωσε στους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας των Δήμων σακίδια με υλικό και εξοπλισμό Πολιτικής Προστασίας.
Στην εκδήλωση για την παράδοση υλικού και εξοπλισμού παρευρέθηκε και ο Πολιτικός Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας (Π.Π.Π.Π) του Δήμου Βισαλτίας Βαδικόλιας Θοδωρής.

Τα σακίδια παραδόθηκαν στους Αντιπεριφερειάρχες σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας, στους κήπους της Βίλας Αλλατίνι, στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τζιτζικώστας παρέδωσε τα είδη που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και τις εθελοντικές ομάδες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Συνολικά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα διαθέσει 17.700 είδη ατομικής προστασίας και εξοπλισμού. 

Περισσότερα για την παράδοση του υλικού από τον Αντιπεριφερειάρχη στους υπεύθυνους των Δήμων στο σχετικό δελτίο του Δήμου που αναφέρει:

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΔΙΚΟΛΙΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος παρέδωσε, σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, σακίδια με υλικό και εξοπλισμό Πολιτικής Προστασίας στους αντίστοιχους Αντιδημάρχους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
Η παράδοση των σακιδίων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου.
Για τον Δήμο Βισαλτίας παρέλαβε τον εξοπλισμό ο Αντιδήμαρχος Έργων και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Θοδωρής Βαδικόλιας.

Η προμήθεια του εξοπλισμού αυτού έγινε μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σχετική ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και συγκεκριμένα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, με στόχο την ενίσχυση και θωράκιση των συμπολιτών μας, που εθελοντικά επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα