ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαράνομος ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων στην Ηράκλεια

Παράνομος ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων στην Ηράκλεια

Παράνομος ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων στην Ηράκλεια

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει για τον εντοπισμό παράνομου ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων στο Λιθότοπο Σερρών, κατάσχεση ναρκωτικών φαρμάκων και τη σύλληψη ενός ατόμου που διατηρούσε τον ξενώνα από το τμήμα Ηράκλειας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας εντοπίσθηκε παράνομος ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων σε περιοχή των Σερρών

Συνελήφθη ένα άτομο που εκμίσθωνε δωμάτια σε ηλικιωμένους και σε άτομα με κινητικά προβλήματα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις

Επίσης στους χώρους του ξενώνα δεν τηρούνταν οι συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης και τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού

Εντοπίσθηκε χθες (16 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, παράνομος ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων και συνελήφθη ένας ημεδαπός υπεύθυνος του ξενώνα.

Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε, λειτουργούσε από την 31η Αυγούστου 2020 ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή και χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες διατυπώσεις και συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης των ατόμων που διέμεναν στον ξενώνα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους χώρους του ξενώνα, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν έναντι χρηματικής αμοιβής 10 άτομα. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 339 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες ιατρικές συνταγές.

Κατανομή αντιδημαρχιών σε Δήμο ΗράκλειαςΕπιπλέον, δεν τηρούνταν τα μέτρα για την αποφυγή και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ οι διαμένοντες, με μέριμνα των αρμόδιων κοινωνικών Υπηρεσιών, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για την περίθαλψη τους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της έκθεσης, της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Σύλληψη για απάτη στην Ηράκλεια Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα