ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαράπονα για τη διαιτησία μετά τον Πανσερραϊκό και το Παραλίμνιο

Παράπονα για τη διαιτησία μετά τον Πανσερραϊκό και το Παραλίμνιο

Παράπονα για τη διαιτησία μετά τον Πανσερραϊκό και το Παραλίμνιο

Μετά το σημερινό αγώνα του Απόλλωνα Παραλιμνίου με την ομάδα της ΑΕ Διδυμότειχου η διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία “συγχαίρει” τον διαιτητή του αγώνα, όπως και το διαιτητή της προηγούμενης Κυριακή στον αγώνα με την ΑΕ Ευόσμου που ανακάλυψαν δύο ανύπαρκτα πέναλτι.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ αναφέρει

Κύπελλο Ελλάδος 2018–19Στο ίδιο έργο θεατές – Γιατί κύριοι;

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να δώσουμε τα “συγχαρητήρια” μας σε Έλληνες διαιτητές.

Μετά τον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο, του συνδέσμου Πέλλας, στο παιχνίδι με τον Εύοσμο που όχι απλά ήταν ΚΑΚΟΣ διαιτητής αλλά είχε το θράσος να ειρωνεύεται και να μιλάει χυδαία στους παίκτες μας αλλά και στον προπονητή μας.
Σήμερα έρχεται ένας άλλος διαιτητής, ο Γιαπουτζής Θεόδωρος του συνδέσμου Ξάνθης, να κάνει παρόμοια διαιτησία δίνοντας και αυτός ανύπαρκτο πέναλτι, δίνοντας και αυτός με την παραμικρή επαφή φάουλ.

Φτάνει πια Κύριοι! Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά δεν σας επιτρέπει να έχετε τέτοια συμπεριφορά.
Δεν σας επιτρέπεται να παίζετε με την ομάδα μας! Δεν είμαστε περιπλανώμενος θίασος να γυρνάμε την βόρεια Ελλάδα και να γελάτε πίσω από την πλάτη μας.

Είστε τόσο κακοί διαιτητές άραγε…;

Συνέχεια στα παράπονα για τη διαιτησία με τις ανακοινώσεις της ομάδας του Πανσερραϊκού για το διαιτητή, Πολυχρόνη Φώτη από την ΕΠΣ Πιερίας, του αγώνα με τη Βέροια.

Αποτελέσματα 28 _ ΠΑΕ Πανσερραϊκός _ livescore αγώνων του Πανσερραϊκού _ Τα νέα του ΠανσερραϊκούΠρώτη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα με το πέναλτι και αποβολή του Καλί Σιρίλ στο 19΄.

“Όλη η Ελλάδα βλέπει την προκλητική σε βάρος μας διαιτησία από τον διαιτητή Φώτη Πολυχρόνη του συνδέσμου Πιερίας! Σε ένα καθοριστικό ματς για την άνοδο στην Super League 2, ο Πανσερραϊκός αναγκάζεται να παίξει χωρίς λόγο με 10 παίκτες έως το 90!
Στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ αυτό θεωρούν μέλλον της Ελληνικής διαιτησίας;”

Δεύτερη ανακοίνωση, Κυριακή 30-5-2021, του προέδρου Καζία Τάσου.

“Το υποπτευόμασταν, το είδαμε, το ζήσαμε, συνέβη! Δεν τελειώσαμε όμως «ανερχόμενε» διαιτητά Φώτη Πολυχρόνη, εκ Πιερίας!
Σύντομα θα τα ξαναπούμε δυστυχώς…στις μεγάλες κατηγορίες που αναμενόμενα θα ανέβεις, με τέτοια «ρεσιτάλ» διαιτησίας!
Η ομάδα μας, μπορεί να έχασε εξ αιτίας σου ένα ματς, όμως θα σε κερδίζουμε, όπου σε βρούμε απο εδώ και πέρα!

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την υπερπροσπάθεια, σύντομα όλα θα τελειώσουν όπως πρέπει και η ομάδα μας θα βρίσκεται με τιμιότητα στην επόμενη κατηγορία”.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα