ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΠαράταση απαγόρευσης αθλητικών δραστηριοτήτων

Παράταση απαγόρευσης αθλητικών δραστηριοτήτων

Παράταση απαγόρευσης αθλητικών δραστηριοτήτων (εγκαταστάσεων & ομίλων)

 Στην εφημερίδα της κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε η παράταση της προσωρινής λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων & ομίλων. 
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών αναφέρει:

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης, σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με την παρ 2. του αρ. 2 της νεότερης υπ.αρ 21268/2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1081/Β/28-3-2020) αποφασίστηκε η “προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 11-4-2020 έως και 27-4-2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 9.4.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής καθώς και των αθλητικών ομίλων”.

Κλείνοντας το άρθρο “Παράταση απαγόρευσης αθλητικών δραστηριοτήτων” να σας ενημερώσουμε ότι με το παραπάνω ΦΕΚ ακόμη παρατείνεται η αναστολή της λειτουργίας των οργανωμένων παραλιών, ιδιωτικών – δημοσίων – δημοτικών, των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου με εξαίρεση τα super markets, οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου και φαρμακείων.  

Ακόμη επιτρέπεται να λειτουργούν τα καταστήματα πώλησης οπτικών, ακουστικών βαρηκοΐας αλλά μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (ραντεβού), με την υποχρέωση των καταστηματαρχών να έχουν αναρτήσει σε εμφανή σημείο του καταστήματός τους το σχετικό τηλέφωνο. 

  Να ευχηθούμε η παράταση της απαγόρευσης να είναι η τελευταία και η επιστροφή στα αθλητικά δρώμενα να είναι με τις μικρότερες απώλειες. 

Οδηγίες προφύλαξης από τον κορωνοϊό από ΕΟΔΥ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα