ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαρέλαση Καρναβαλιού 2023 στη Νιγρίτα

Παρέλαση Καρναβαλιού 2023 στη Νιγρίτα

Παρέλαση Καρναβαλιού 2023 στη Νιγρίτα

O δήμος Βισαλτίας πραγματοποιεί και φέτος στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας καρναβαλική παρέλαση για να διασκεδάσουν και να χαρούν τα παιδιά και γιατί όχι και οι μεγάλοι !!!  Η παρέλαση των καρναβαλιστών, των μαθητών, το γαϊτανάκι, το dj πάρτυ, το ξεφάντωμα, έχει προγραμματιστεί για αυτή την Πέμπτη, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:30 μ.μ.

Θα κυριαρχήσει το γλέντι, η ψυχαγωγία, οι μεταμφιέσεις. Μικροί και μεγάλοι θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και το κέφι θα φτάσει στο κατακόρυφο το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης. Είναι ευκαιρία για ξεφάντωμα, πειράγματα και ατέλειωτη διασκέδαση.

Η Βισαλτινή αποκριάτικη παράδοση θα συναντήσει ένα χαρούμενο αποκριάτικο σκηνικό και ένα απίθανο γλέντι θα στηθεί για όλους !!!

Στο Καρναβάλι του Δήμου Βισαλτίας θα συμμετέχουν Νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και διάφορες καρναβαλικές ομάδες που θα δημιουργηθούν για το αποκριάτικο ξεφάντωμα, συντονιζόμενοι στους ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Δεύτερος Δρόμος Θυσίας από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα ΕΔΩ.

Οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές θα δώσουν δυναμικό «παρών» πλημμυρίζοντας την πλατεία με χαρούμενα πρόσωπα, μεταμφιέσεις και πολλή καρναβαλική διάθεση, θα ξεδώσουν με την ψυχή τους έχοντας γερές δόσεις κεφιού, ανεμελιάς και ενεργής δημιουργικής δραστηριότητας παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στην παρέλαση Καρναβαλιού που έχει ετοιμάσει ο δήμος Βισαλτίας.

Στο πλαίσιο των καρναβαλικών δράσεων του φετινού Καρναβαλιού 2023 η υπέροχη ατμόσφαιρα θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, έχοντας την ευκαιρία με την συμμετοχή τους να γεμίσουν την πλατεία με πολύ χορό και τραγούδι.

Κλείνει το άρθρο “Παρέλαση Καρναβαλιού 2023 στη Νιγρίτα” με τις επετοιακές εκδηλώσεις του Δήμου για τα εκατόν δέκα χρόνια από τη μάχη στα “Πλατανούδια της Τερπνής” και την απελευθέρωση της Νιγρίτας που θα βρείτε ΕΔΩ.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα