ΑρχικήDRONEΠαραλία Αναβύσσου & Φωκαίας με Covid-19 - drone

Παραλία Αναβύσσου & Φωκαίας με Covid-19 – drone

Παραλία Αναβύσσου & Φωκαίας με Covid-19 – drone

 Από ότι φαίνεται στην Αττική, όπου είναι και τα περισσότερα κρούσματα του κορωνοϊού, κάποιοι έχουν επιτέλους καταλάβει πως όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω πρέπει να καθίσουν σπίτι. Αν και η θερμοκρασία είναι πολύ ανεβασμένη και σήμερα Σάββατο 21-3-2020 και οι παραλίες υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν γεμάτες από κόσμο, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας είναι έρημες . Ελάχιστοι φαίνονται να βρίσκονται στη θάλασσα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Πριν λίγο καιρό δεν ξέραμε τον ιό του κορωνοϊού. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ τι σημαίνει η έλευσή του. Και να τώρα που πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Να φερθούμε με σοβαρότητα.

Ο κορωνοϊός COVID-19 έχει εξαπλωθεί σε 156 χώρες και περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακούμε πως στην Ιταλία πεθαίνει κάθε 3΄ένας ασθενής που προσβλήθηκε, στον Ιράν κάθε 10΄ ένας νεκρός. Στην Ιταλία επιλέγουν οι άμοιροι γιατροί ποιους να περιθάλψουν, γιατί δεν αντέχει και δεν έχει το σύστημα υγείας τη δυνατότητα να τους σώσει όλους. Τι τρομακτικό. Υπάρχει κάτι πιο σκληρό από αυτό για κάποιο γιατρό, που έχει μάθει να σώζει ζωές;

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν όλοι μας και χωρίς πανικό, απλώς ας καθίσουμε το Σαββατοκύριακο στα σπίτια μας.

Η Ανάβυσσος βρίσκεται μεταξύ της Σαρωνίδας (κατεύθυνση προς Πειραιά) και της Παλαιάς Φώκαιας (κατεύθυνση προς Σούνιο), είναι περιοχή και οικισμός της νοτιοανατολικής Αττικής, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Η περιοχή έχει σημαντική οικιστική ανάπτυξη με μεγάλο αριθμό εξοχικών σπιτιών, αλλά και μόνιμων κατοίκων. Είναι μια περιοχή κοντά στην Αθήνα και πολύ θελκτική για κάθε εποχή.

Όμως καλά είναι να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να μην μετακινηθούμε ούτε στα εξοχικά μας , ούτε πουθενά. Και αν δεν ακούσουμε τον ΕΟΔΥ και πάμε κάπου, τουλάχιστον ας αφήσουμε τις βόλτες και ας μείνουμε μέσα επιτέλους. Πρέπει να περάσει αυτή η πανδημία με τις λιγότερες απώλειες για όλους μας, για τη χώρα μας.

Video από την παραλία Αναβύσσου & Φωκαίας από τους συνεργάτες μας Ser_Osfp kai Ser_Geor.

 Τους ευχαριστούμε θερμά ….. panserai

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα