ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαραλίμνιο - Θράκη Φερών 1η φάση κυπέλλου

Παραλίμνιο – Θράκη Φερών 1η φάση κυπέλλου

Παραλίμνιο – Θράκη Φερών 1η φάση κυπέλλου Ελλάδος 2018 – 2019.
  Μετά την κλήρωση, της Δευτέρας 13-8-2018, που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος βγήκε η αντίπαλος του κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών του Απόλλωνα Παραλιμνίου που είναι η Θράκη Φερών.
   Η πορεία της Θράκη Φερών μέχρι τον τελικό ήταν:
 Η Θράκη Φερών μπήκε στην 3η Φάση όπου κέρδισε την ομάδα, Έβρος Σουφλίου με 2-1. Στην 4η Φάση κέρδισε την Ένωση Κορνοφωλιάς & Λυκόφης με 2-1. Προημιτελικά τον Ποντιακό με 1-0 στην παράταση και στα ημιτελικά τη Νίψα με 4-0.
 Ο τελικός έγινε στο Νέο Σουφλί στις 24 Μαρτίου 2018 απέναντι στον Ορέστη Ορεστιάδας όπου κέρδισε με 1-0 στην παράταση με γκολ του Γκάκιου στο 98΄.
 Ήταν η τρίτη φορά που πήγε η κυπελλούχος σε τελικό κυπέλλου αλλά έχασε, τις άλλες δύο από τον Ορέστη Ορεστιάδα.
 Να σημειωθεί ότι το παράβολο για τη συμμετοχή της Θράκης Φερών στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος πληρώθηκε από το δήμο Αλεξανδρούπολης.
    Η ομάδα του Παραλιμνίου μέχρι τον τελικό του κυπέλλου απέκλεισε:
  Μέσα στο Νεοχώρι Σερρών την τοπική ομάδα με 0-6, επόμενη ομάδα το Σκούταρι (ομάδα Γ΄Εθνικής) με 3-0, σειρά της Ανατολής που έχασε στα προημιτελικά στο γήπεδό της με 0-5.   Στα ημιτελικά είχαμε διπλό αγώνα με Ολυμπιακό Λευκώνα που κέρδισε στο Λευκώνα με 0-2 και στην έδρα του με 4-0.
  Ο τελικός έγινε στις 25/03/2018 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών όπου κέρδισε τον Πανσουλιακό με 2-1.
Ο αγώνας Παραλίμνιο – Θράκη Φερών και γενικά όλοι οι αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος θα γίνουν την Κυριακή 26/08/2018.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα