ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαρασκευή 29-1-2021 το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας

Παρασκευή 29-1-2021 το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας

Παρασκευή 29 -1-2021 το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας (Δια περιφοράς)

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει, ότι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 θα συγκληθεί σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βισαλτίας με τα παρακάτω εννέα θέματα. Λόγω κορωνοϊού το Δ.Σ θα γίνει δια περιφοράς.

Εισηγητές των θεμάτων είναι:
Εισηγητής στα θέματα 1ο, 6ο : Ο Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης Ν.
Εισηγητής στο 2ο θέμα: Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπιμπλιάς Θ.
Εισηγητής στα θέματα 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 8ο & 9ο : Ο Αντιδήμαρχος κ.Βαδικόλιος Θ.

Αναλυτικά το Δ.Τ αναφέρει:

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 1η ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, της …………, που θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή με ώρα έναρξης 19.00 μ.μ. και λήξη 21.00 μ.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1o: Λήψη απόφασης περί παροχής γνώμης από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βισαλτίας επί του Προϋπολογισμού Εσόδων –Εξόδων έτους 2021 του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέμα 2ο: Έγκριση χορήγησης παράτασης υλοτόμησης και πρωτοκόλλου εγκατάστασης της συστάδας 3β (1/2) , 1.433 κυβικά μέτρα (κ.μ.) ή 2.388 χωρικά κυβικά μέτρα (χ.κ.μ.) του Δημοτικού Δάσους Αηδονοχωρίου της Διαχειριστικής Περιόδου 2020.

Θέμα 3o: Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου –εξόδου οχημάτων σε υφιστάμενη αγροτική οδό στο Αγρόκτημα Νιγρίτας.

Θέμα 4o:Ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της πράξης : «Αποχέτευση ακαθάρτων και εκσυγχρονισμός –επέκταση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) οικισμών Νιγρίτας και Τερπνής Δήμου Βισαλτίας» .

Θέμα 5ο: Έγκριση επαύξησης ισχύος από 8 KVA σε 25 KVA στην παροχή 24903716-01 του Κοινοτικού Καταστήματος Ιβήρων .

Θέμα 6o: Λήψη απόφασης περί παροχής γνώμης από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βισαλτίας σχετική με τον καθορισμό της Τιμολογιακής Πολιτικής έτους 2021 του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέμα 7o: Λήψη απόφασης επί της εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του Σχεδίου Δράσης με τίτλο «Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείριση των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων του Δήμου ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» σύμφωνα με τα οριζόμενα στο γενικό σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ».

Θέμα 8o: Λήψη απόφασης επί της εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του Σχεδίου Δράσης με τίτλο «Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού του Δήμου ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» σύμφωνα με τα οριζόμενα στο γενικό σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ».

Θέμα 9o: Λήψη απόφασης ως προς την κήρυξη έκπτωτου του αναδόχου Μιχαηλίδη Θεοχάρη από την σύμβαση προμήθειας κουφωμάτων .

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 19.00 μ.μ και θα διαρκέσει μέχρι και 21.00 μ.μ.
Στο ανωτέρω διάστημα καλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα συμμετέχουν στην συνεδρίαση να εκφράσουν τις απόψεις τους επί των θεμάτων και να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά επί των εισηγήσεων που τους έχουν αποσταλεί.
Η επικοινωνία θα γίνει μέσω της σταθερής τηλεφωνίας .
Τυχόν απόψεις επί των θεμάτων μπορούν να αποσταλούν στο υπηρεσιακό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) της Ειδικής γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου κα.Κολοκυθά Γεωργίας (g.kolokytha@dimosvisaltias.gr) έως Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 14.00 μ.μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΘΩΜΑΣ Ν. ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗΣ
Κοινοποίηση:
1.κ.Γενικό Γραμματέα του Δήμου .
2.κ. Διευθυντή του Δήμου.
Σημείωση: Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για αναλυτικότερη ενημέρωση σε επιμέρους στοιχεία – έγγραφα των φακέλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα