ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων

Παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων

Παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων από το Δήμο Βισαλτίας για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων

Από το Δήμο Βισαλτίας εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ότι όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν χρήση των ευνοϊκών μέτρων που παραχωρήθηκε στους Δήμους από το Υπουργείο Εσωτερικών και μπορούν να επεκτείνουν μέχρι έως και το διπλάσιο χώρο από αυτό που είχαν μέχρι τώρα από τον κοινόχρηστο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 να αποστείλουν ΜΟΝΟ με email ή Fax ή ταχυδρομείο και ΟΧΙ με αυτοπρόσωπη παρουσία.

Αναλυτικά για την παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων από το Δήμο διαβάστε το δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα την δύσκολη περίοδο επιβολής των μέτρων λήψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, είναι έτοιμη για άλλη μια φορά να ενισχύσει τις προσπάθειες για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Μετά την ψήφιση της τροπολογίας του ΥΠ.ΕΣ. σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των κοινόχρηστων χώρων (άρθρο 65 ν.4688/20), οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία και σχεδιασμό ώστε να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες άδειες κατάληψης επιπρόσθετου χώρου για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων.

Ενόψει των παραπάνω εξελίξεων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες καταστημάτων να καταθέσουν αίτηση κατάληψης επιπλέον κοινόχρηστου χώρου για τη λειτουργία της επιχείρησής τους, και να την αποστείλουν στον αρμόδιο υπάλληλο κ. Καδή Ευστράτιο, έως την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020, για την έκδοση/τροποποίηση των αδειών.

Σε κάθε αίτηση θα πρέπει απαραιτήτως να υποβληθούν ως συνημμένα τα παρακάτω:
* σκαρίφημα οριοθέτησης της επιφάνειας του ζητούμενου χώρου
* άδεια κατάληψης κοινόχρηστου δημοτικού χώρου για το έτος 2020.

Όσες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν άδεια κατάληψης κοινόχρηστου δημοτικού χώρου για το έτος 2020, θα πρέπει να προσκομίσουν την άδεια λειτουργίας καταστήματος.

Η αποστολή της αίτησης μπορεί να γίνει:
* με ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης και των συνημμένων εγγράφων στο email: d.visaltias@gmail.com
* με ταχυδρομική αποστολή στην ταχ. δ/νση: Δήμος Βισαλτίας, Ηρώων 2, Νιγρίτα Τ.Κ: 62200
* μέσω fax στο 2322020340 ή 2322020341

Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε πως για την έκδοση της άδειας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι δημοτικά ενήμεροι για τα παρελθόντα έτη.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις για τις οποίες δεν θα μπορούν να εφαρμοστούν οι παραπάνω ευνοϊκές διατάξεις περί παραχώρησης επιπρόσθετου χώρου θα ληφθούν τα απαιτούμενα οικονομικά μέτρα για την ανακούφιση τους.

Κλείνει το άρθρο “Παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων από το Δήμο” με την παρέναιση προς τους μαγαζάτορες για καλή χρήση του ευνοϊκού μέτρου και χωρίς να γίνουν καταχρήσεις.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα