ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠολλά τα λεφτά Άρη, Ράζβαν Λουτσέσκου προς Ιβάν

Πολλά τα λεφτά Άρη, Ράζβαν Λουτσέσκου προς Ιβάν

Πολλά τα λεφτά Άρη, Ράζβαν Λουτσέσκου προς Ιβάν.
   Μια ατάκα, Πολλά τα λεφτά Άρη, από τον Ελληνικό κινηματογράφο που στην ταινία “Λόλα” του Ντίνου Δημόπουλου του 1964 (Video) είπε ο Σπύρος Καλογήρου στον Νίκο Κούρκουλο όταν τον ρώτησε ο τελευταίος “είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;” και η χαμογελαστή απάντηση του Κούρκουλου “εντάξει Μαύρε” (Ο ΠΑΟΚ εύχεται στον Ράζβαν Λουτσέσκου καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του). 
  Το https://panseraikos.gr θα σας μεταφέρει από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, αυτούσιες τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου και της διοίκησης του ΠΑΟΚ και σεις βγάλτε τα συμπεράματά σας.
Ράζβαν Λουτσέσκου:
Ανακοινώσεις, Αλλαγές , Έκτακτα _ Ανακοίνωση ΕΠΣ Μακεδονίας 27-6-2019Έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Η αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές. Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μαζί δώσαμε και πάλι χαρά σε πολύ κόσμο. Μαζί αποδείξαμε ότι έχουμε το σθένος, τόσο ως άνθρωποι όσο κι ως ομάδα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν. Μαζί νικήσαμε τους αντιπάλους μας και όλες τις τεχνικές που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, την κα. Μαρία Γκοντσάρεβα και όλη τη διοίκηση για τη συνεργασία τους, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά και σκληρά εργάζονταν δίπλα μου στο προπονητικό κέντρο για την αφοσίωσή τους. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου και τέλος κάθε ένα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ξεχωριστά για την τεράστια υποστήριξη, την αφοσίωση και την πίστη τους στην ομάδα ακόμα και εν μέσω δύσκολων καταστάσεων.Φεύγω με τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ έχει την νοοτροπία, τη δύναμη και την ποιότητα να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια γιατί το αξίζει.Λέω αντίο κι εκφράζω τον απεριόριστο σεβασμό μου σε ένα μεγάλο σύλλογο και τους υπέροχους φιλάθλους του.
Με τιμή“.

Ανακοίνωση ΠΑΕ:
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε ότι κάνει χρήση όρου του συμβολαίου του σχετικά με πρόωρη αποχώρησή του.
Ο ΠΑΟΚ εύχεται στον Ράζβαν Λουτσέσκου καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του“.

Υ.Γ
1) Ο μισθός του Ράζβαν Λουτσέσκου από 400.000,00€ που ήταν στον ΠΑΟΚ η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία του δίνει 4.000.000,00$ και για τους παρατηρητικούς ο ΠΑΟΚ έδινε ευρώ και οι Άραβες δίνουν δολάρία.
2) Δέν φέρουμε καμία ευθύνη για την σύνταξη των ανακοινώσεων.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα