ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροβιβασμό - υποβιβασμό, τρόπος διεξαγωγής πρωταθλημάτων ΕΠΣ Χαλκιδικής

Προβιβασμό – υποβιβασμό, τρόπος διεξαγωγής πρωταθλημάτων ΕΠΣ Χαλκιδικής

Β΄ ΦΑΣΗ : Οι 4 πρώτες ομάδες καθενός από τους δυο ομίλους της πρώτης φάσης, συνθέτουν τον όμιλο των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην ανώτερη κατηγορία, σε διπλούς αγώνες ( Play off, Α΄ και Β΄ γύρος ), σύνολο 14 αγωνιστικές.
Ομοίως, οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 5 – 8, στο Βόρειο και 5 – 7 στο Νότιο όμιλο στην πρώτη φάση, συνθέτουν τον όμιλο των ομάδων που θα διεκδικήσουν την αποφυγή του υποβιβασμού τους, επίσης σε διπλούς αγώνες ( Play out, Α΄ και Β΄ γύρος ), σύνολο 14 αγωνιστικές.

Οι ομάδες στη Β΄ φάση ξεκινάνε ως εξής :
Play off ( 8 ομάδες ) : Οι δυο πρωταθλητές των ομίλων με 6 βαθμούς, οι δυο δευτεραθλητές των ομίλων με 3 βαθμούς, οι δυο τριταθλητές των ομίλων με 1 βαθμό και οι δυο τέταρτοι με 0 βαθμούς.
Αγώνες Σαββατοκύριακου 8-9 _ Ημερολογιακό πρόγραμμα Play OutPlay out ( 7 ομάδες ) : Οι δυο ομάδες που κατέλαβαν την 5η θέση στους δυο ομίλους της πρώτης φάσης, ξεκινάνε στα play out με 6 βαθμούς. Οι δυο ομάδες που κατέλαβαν την 6η θέση στους δυο ομίλους της πρώτης φάσης, ξεκινάνε με 3 βαθμούς. Οι δυο ομάδες που κατέλαβαν την 7η θέση στους δυο ομίλους της πρώτης φάσης, ξεκινάνε με 1 βαθμό. Η ομάδα που κατέλαβε την 8η θέση στο Βόρειο όμιλο της πρώτης φάσης, ξεκινάει με 0 βαθμούς.

Μετά την ολοκλήρωση των δυο γύρων της Β΄ φάσης :
α) η ομάδα των play off που θα τερματίσει στην πρώτη θέση ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Α΄1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
β) Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρεις ( 3 ) τελευταίες θέσεις των play out, υποβιβάζονται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Συνέχεια στο άρθρο “Προβιβασμό – υποβιβασμό, τρόπος διεξαγωγής πρωταθλημάτων” με το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής.

Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α΄Ερ. Κατηγορίας θα διεξάγονται ημέρα Κυριακή και μόνο σε ειδικές περιστάσεις θα ορίζονται άλλες ημέρες σύμφωνα με την κρίση της διοργανώτριας.
Θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις, Α΄ και Β΄.

Α΄ Φάση : Ένας όμιλος των 9 ομάδων, σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας, σύνολο 18 αγωνιστικές.
Μετά την ολοκλήρωση των διπλών αγώνων και εφόσον υπάρχουν περιπτώσεις ισοβαθμίας μεταξύ δυο ή περισσοτέρων ομάδων, ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του ΚΑΠ ( βαθμολογική κατάταξη ομάδων ).

Β΄ Φάση : Περισσότερα στην επόμενη σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα