ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροβιβασμό - υποβιβασμό, τρόπος διεξαγωγής πρωταθλημάτων ΕΠΣ Χαλκιδικής

Προβιβασμό – υποβιβασμό, τρόπος διεξαγωγής πρωταθλημάτων ΕΠΣ Χαλκιδικής

Play off : Οι ομάδες που στην πρώτη φάση τερμάτισαν στις θέσεις 1, 2, 3, και 4, συμμετέχουν στη διαδικασία των play off αγώνων, δηλαδή μίνι πρωτάθλημα δυο γύρων, έξη αγωνιστικών, για την ανάδειξη των ομάδων που θα προβιβαστούν. Οι ομάδες μεταφέρουν στη Β΄ φάση, τη βαθμολογία της πρώτης φάσης ως εξής :
Ο 4ος ξεκινά με 0 βαθμούς και οι υπόλοιποι με τη βαθμολογική τους διαφορά με τον 4ο, διαιρούμενη με τον αριθμό “3”. Όταν η διαίρεση δίνει δεκαδικό αριθμό κάτω του 0,50, αυτός στρογγυλοποιείται προς τον προηγούμενο ακέραιο, όταν δε, δίνει άνω του 0,50, στρογγυλοποιείται προς τον επόμενο ακέραιο αριθμό.
H ομάδα που στην πρώτη φάση θα τερματίσει στην 5η θέση, ολοκληρώνει την αγωνιστική παρουσία της για την περίοδο 2021 – 2022 και παραμένει στην Α΄ Ερ. κατηγορία.

Play out : Οι ομάδες που στην πρώτη φάση τερμάτισαν στις θέσεις 6, 7, 8 και 9, συμμετέχουν στη διαδικασία των play out αγώνων, δηλαδή μίνι πρωτάθλημα δυο γύρων, έξη αγωνιστικών, για την ανάδειξη της ομάδας που θα υποβιβαστεί. Οι ομάδες μεταφέρουν στη Β΄ φάση, τη βαθμολογία της πρώτης φάσης ως εξής :
Ο 9ος ξεκινά με 0 βαθμούς και οι υπόλοιποι με τη βαθμολογική τους διαφορά με αυτόν, διαιρούμενη με τον αριθμό “3”. Όταν η διαίρεση δίνει δεκαδικό αριθμό κάτω του 0,50, αυτός στρογγυλοποιείται προς τον προηγούμενο ακέραιο, όταν δε, δίνει άνω του 0,50, στρογγυλοποιείται προς τον επόμενο ακέραιο αριθμό.

Κλείνει το άρθρο “Προβιβασμό – υποβιβασμό, τρόπος διεξαγωγής πρωταθλημάτων” με το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής.
Οι αγώνες θα διεξάγονται συνήθως, Σάββατο απόγευμα, Κυριακή απόγευμα, Κυριακή πρωί, καθώς και οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα κριθεί απαραίτητο από την αρμόδια επιτροπή.
Το πρωτάθλημα της Β΄ Ερ. Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 11 ομάδων σε διπλούς αγώνες, Α΄ και Β΄ γύρος, χωρίς τη διαδικασία των play off αγώνων. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις, σε συνάρτηση με το άρθρο 22 της παρούσης ( προβιβασμοί – υποβιβασμοί ), θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα