ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρογραμματισμός 49ου κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας

Προγραμματισμός 49ου κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας

Προγραμματισμός 49ου κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας.

   Η τοπική ένωση ποδοσφαίρου ν. Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων για τη σεζόν 2019-20.
  Στο κύπελλο συμμετέχουν υποχρεωτικά οι ομάδες από την Α ερασιτεχνική, Α1 ερασιτεχνική και οι ομάδες της Γ εθνικής.
 Προαιρετικά μπορούν να συμμετέχουν οι ομάδες της Β ερασιτεχνικής, Γ ερασιτεχνικής και οι “ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ που λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα Super League 1, Super League 2, Football League και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αρμοδιότητας της Ένωσης“.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και “ξεχωριστά θα αγωνίζονται οι ομάδες της Α’, Α1 Ερασ. κατηγορίας, οι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ και της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας και ξεχωριστά οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας“.
Αγώνες Τετάρτης 22 ΜαΐουΤο Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου 2019 θα αρχίσουν οι ομάδες της Α κατηγορίας.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 14-15/09/2019, μπαίνουν οι ομάδες της Β κατηγορίας και Γ κατηγορίας.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων πηγαίνουν στη δεύτερη φάση του κυπέλλου που θα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.
Στην επόμενη, τρίτη φάση, συμμετέχουν “οι νικήτριες ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας από τη β’ φάση και σ’ αυτήν τη φάση θα ενταχθούν και οι ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ που θα καταθέσουν δήλωση συμμετοχής στο κύπελλο. Σ’ αυτήν τη φάση συνεχίζουν, ξεχωριστά, και οι νικήτριες ομάδες της Β’ ή της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας“.
Τέταρτη φάση και έχουμε τις “νικήτριες ομάδες της γ’ φάσης και σ’ αυτήν τη φάση θα ενταχθούν και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Σ’ αυτήν τη φάση συνεχίζουν, ξεχωριστά, και οι νικήτριες ομάδες της Β’ ή της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας“.
Στη φάση των οχτώ “8”, προημιτελικά, υποχρεωτικά θα υπάρχουν δύο ομάδες από Β & Γ ερασιτεχνική κατηγορία.
Από τη δεύτερη φάση μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου οι αγώνες θα γίνονται ημέρα Τετάρτη.
Οι αγώνες μέχρι τα ημιτελικά θα είναι νοκ άουτ. Στα ημιτελικά θα είναι διπλοί.
Γηπεδούχος θα είναι η “ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος, όταν το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Αν, όμως, το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, τότε γηπεδούχος ορίζεται η ομάδα που θα αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία, ανεξάρτητα ποια ομάδα αναδείχτηκε πρώτη στην κλήρωση“.

Πηγή για το “Προγραμματισμός 49ου κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας” η ιστοσελίδα της τοπικής Ένωσης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα