ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη για παιδικό Ένωσης Σερρών 2017-18

Προκήρυξη για παιδικό Ένωσης Σερρών 2017-18

 Για τη σεζόν 2017-18 η προκήρυξη για το παιδικό πρωτάθλημα που ανέβασε η τοπική ένωση έχει ως εξής και περιγράφετε παρακάτω.

Για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και του κυπέλλου θα βρείτε Link στο τέλος του άρθρου.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Αφού έλαβε υπόψη της :

 1.- Την ισχύουσα Αθλητική Νομοθεσία

 2.- Τους Κανονισμούς  Αγώνων ποδοσφαίρου (ΚΑΠ)

 3.- Τη σχετική απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου  της 12-7-2017

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Τους αγώνες Πρωταθλήματος Υποδομών περιόδου 2017-2018 μεταξύ των Σωματείων της που έχουν ομάδες Παίδων με ποδ/στές γεννηθέντες 1-1-2003 και μεταγενέστερα.

 Στο Πρωτάθλημα αυτό η συμμετοχή των Σωματείων είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ, πλην των Σωματείων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας που είναι υποχρεωτική, υποχρεούμενα τα σωματεία αυτά να καταβάλλουν και την συνδρομή τους των 150,00€. Οι ομάδες που δεν συμμετέχουν στο ανδρικό Πρωτάθλημα και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Υποδομών πρέπει να πληρώσουν την συνδρομή των 150,00€ ως μέλη της ΕΠΣ.

 Από την περίοδο 2018-2019 οι ομάδες της Επίλεκτης κατηγορίας θα δηλώσουν υποχρεωτικά συμμετοχή ομάδα στα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ (Παιδική).

 Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία πρέπει να κατατεθούν στην Ένωση μέχρι 17-8-2017 με την συμπλήρωση, υπογραφή και σφράγιση του συνημμένου εντύπου συμμετοχής.

 ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Στα γήπεδα που θα διεξάγονται οι αγώνες του παρόντος Πρωταθλήματος, θα ορίζονται από το Δ.Σ της ΕΠΣ Σερρών, με τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος.Οι αγώνες αυτού του Πρωταθλήματος ( παιδικό ) θα είναι διπλοί (σε δύο γύρους), σε δύο ημίχρονα διάρκειας 30΄το καθένα.

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: Ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος αυτού ορίζεται στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ:

παιδικό _panseraikos_1Οι ομάδες των σωματείων που θα μετέχουν στο πρωτάθλημα αυτό, θα καταρτίζονται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-2003 και μεταγενέστερα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα αυτό, πρέπει υποχρεωτικά να έχουν το δελτίο ατομικών στοιχείων και το δελτίο μεταβολών του ποδ/στη που εκδίδεται από την ΕΠΟ. Ο έλεγχος της Υγείας των ποδοσφαιριστών αυτών θα γίνεται ως προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις της ΕΠΟ.  Όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δελτίο θα πρέπει έγκαιρα να φροντίσουν να βγάλουν από 1-7-2017 δεδομένου ότι την ημερομηνία αυτή αρχίζει η έκδοση δελτίων πρώτης εγγραφής 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ:

Η βαθμολογία των ομάδων θα γίνει σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

 ΠΟΙΝΕΣ:

Ως προβλέπονται από τον ΚΑΠ και τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ-ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ:

Καθεμιά από τις διαγωνιζόμενες ομάδες, στο παιδικό , υποχρεούται να είναι εφοδιασμένη με φαρμακευτικό υλικό για τη χρήση των ποδ/στών της.Επίσης τα γηπεδούχα σωματεία είναι υποχρεωμένα να φροντίζουν για την παρουσία γιατρού στον αγώνα, στη διάθεση του οποίου πρέπει να τίθεται το φαρμακευτικό υλικό πρώτων βοηθειών.Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η ασφάλεια, η προστασία και η υγεία των μικρών αυτών ποδ/στών.

 ΕΠΑΘΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ :

Στην πρωταθλήτρια ομάδα θα απονεμηθεί από την Ένωση Κύπελλο.

 Κάθε τι που δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη αυτή, τον ΚΑΠ και την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει, θα επιλύεται με απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης.

Κατεβάστε το έντυπο για τη δήλωση στο παιδικό :  ΕΔΩ

Προκήρυξη κυπέλλου Από ΕΠΣ Σερρών 2017-18

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σερρών προκήρυξη

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα