ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη Γ Εθνικής σεζόν 2019-2020

Προκήρυξη Γ Εθνικής σεζόν 2019-2020

Προκήρυξη Γ Εθνικής σεζόν 2019-2020.
   Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η οποία αναφέρει.

  Για τη νέα σεζόν θα έχουμε πάλι οκτώ (8) ομίλους, σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια θα γίνει η επιλογή των ομάδων και ο αριθμός θα εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα δηλωθούν.
 Μέχρι της 15:30 της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2019 πρέπει οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή με παράβολο των πεντακοσίων (500,00€) ευρώ.
Εάν δε δηλώσει ο πρωταθλητής κάποιας τοπικής ΕΠΣ τότε έχει δικαίωμα μέχρι και την Τετάρτη 7 Αυγούστου (15:30) να δηλώσει ο δευτεραθλητής και στην περίπτωση άρνησης και του παραπάνω δηλώνει ο τρίτος στη βαθμολογική κατάταξη μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου (ώρα 15:30).
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.
Στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού.

Βοσνία Ερζεγοβίνη_panseraik_ritsoli

Οι διαιτητές πληρώνονται πριν την έναρξη του αγώνα και σε περίπτωση μη πληρωμής ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 0-3 μαζί με επιβολή προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00€) ευρώ.
Ακόμη “Μέχρι την εξόφληση της δαπάνης διαιτησίας και της χρηματικής ποινής στην διοργανώτρια, δεν ορίζονται οι αγώνες του σωματείου αυτού και κατακυρώνονται υπέρ του αντιπάλου σωματείου, (άρθρο 12 παρ. 9 η του Κ.Α.Π.).”

Υποχρεωτικά πρέπει να αναγράφονται “στο φύλλο αγώνα και η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε σωματείου και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, (άρθρο 19 παρ. 12 του Κ.Α.Π.).
Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, (άρθρο 19 παρ. 12 του Κ.Α.Π.).
Για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενός (1) ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των δεκαεννέα (19) ετών, γεννηθέντες την 01.01.2000 και εντεύθεν.
Η μη τήρηση της παρούσας πρόβλεψης συνιστά αντικανονική συμμετοχή και χορηγεί το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως (άρθρο 23 παρ. 1ε του Κ.Α.Π.).
Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των τριάντα τριών (33) ετών (άρθρο 19 παρ. 16 του Κ.Α.Π.).
Για το πρωτάθλημα της περιόδου 2019 – 2020 εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία οι γεννηθέντες πριν από την 01.01.1987 και στην εν λόγω περίπτωση η μη τήρηση της παρούσας πρόβλεψης συνιστά αντικανονική συμμετοχή (άρθρο 23 του Κ.Α.Π.).
Στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ ́ Εθνικής κατηγορίας επιτρέπεται, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η αντικατάσταση μέχρι τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών (άρθρο 16 του Κ.Α.Π.).”
Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει ατομική κάρτα υγείας και τον έλεγχο τον κάνει ο διαιτητής πριν την έναρξη του αγώνα.

Αγώνες Σαββατοκύριακου 8-9Στη Football League θα ανέβουν τέσσερις (4) ομάδες μετά από μπαράζ των οκτώ (8) πρώτων τον οκτώ (8) ομίλων.
α. θα πάρουν μέρος σε αυτό οι πρώτες Ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου κάθε Ομίλου. Συνολικά θα πάρουν μέρος οχτώ (8) Ομάδες.
β. Θα σχηματιστούν τέσσερα (4) ζευγάρια τα οποία θα προκύψουν μετά από κλήρωση χωρίς περιορισμούς.
γ. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν για κάθε ζευγάρι θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας) και ο νικητής θα έχει δικαίωμα προβιβασμού. Συνολικά θα διεξαχθούν οκτώ (8) αγώνες.
δ. Στους εν λόγω αγώνες ισχύουν οι γενικοί κανόνες της FIFA UEFA που αφορούν τους διπλούς αγώνες πρόκρισης – αποκλεισμού. Δηλαδή υπερισχύει το εκτός έδρας τέρμα και σε περίπτωση ομοίων αποτελεσμάτων ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι.
ε. Οι τέσσερις νικήτριες Ομάδες θα προβιβαστούν στη Football League. Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις (4) Ομάδες.
στ. Οι ηττημένες Ομάδες θα παραμείνουν στη Γ ́ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2020 – 2021.
ζ. Σε περίπτωση που χρειαστεί να συμπληρωθούν οι Ομάδες της Football League από τις υπόλοιπες τέσσερις (4) Ομάδες που δεν προβιβάστηκαν, θα γίνει εφαρμογή του άρθρου 20 παρ. 10 του Κ.Α.Π. στους Ομίλους που συμμετείχαν με τα δεδομένα που είχαν στην τελική βαθμολογική τους κατάταξη.
Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν θα αναφέρονται σε συμπληρωματική Προκήρυξη.
Από τις ΕΠΣ θα ανέβουν τη σεζόν 2020-2021 πενήντα έξι ομάδες (Οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων).

   Περισσότερες  λεπτομέρειες για την “Προκήρυξη Γ Εθνικής σεζόν 2019-2020” θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα