ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής σεζόν 2018 - 2019

Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής σεζόν 2018 – 2019

Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής σεζόν 2018 – 2019
   Από τη τοπική ένωση ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής ανακοινώθηκε η προκήρυξη για την περίοδο 2018-19.
  Από τα βασικά είναι ότι η Α΄ερασιτεχνική θα έχει δεκαέξι (16) ομάδες, η δεύτερη είκοσι οκτώ (28) και η τρίτη κατηγορία δεκαέξι σωματεία.
  Οι ομάδες πρέπει μέχρι 22 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής με παράβολο για την πρώτη κατηγορία των τριακοσίων ευρώ (300,00€), για τη 2η των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00€) και για την τελευταία το παράβολο των διακοσίων ευρώ (200,00€).
  Η κλήρωση για τα πρωταθλήματα θα γίνει την Τρίτη 28/08/2018 στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής στο κέντρο “Απολυμένη πέτρα” στις 19:00.
  Στις 29 – 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της A’ και Β΄ ερασιτεχνικής και της Γ΄ ερασιτεχνικής στις 13 – 14 Οκτωβρίου.
    Αποτελέσματα Play Off,Out ΧαλκιδικήςΜερικά ακόμη σημεία από την Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής είναι:
  1). “Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ασφάλιση ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερ. κατηγορίας. Η συμμετοχή ανασφάλιστου ποδοσφαιριστή σε επίσημο αγώνα συνιστά αντικανονική συμμετοχή και, σε περίπτωση ένστασης το σωματείο του χάνει τον αγώνα και υπόκειται στις κυρώσεις του άρθρου 23 παρ. 9 του ΚΑΠ ( 0 – 3 α/α, – 3 βαθμοί και χρηματικό πρόστιμο έως 800 ευρώ )”.
  2). “Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επτά ( 7 ) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές ομάδες, ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια ( ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο ). Στους ίδιους αγώνες επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η συμμετοχή τους στον αγώνα μέχρι τεσσάρων (4) αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδες. Η αναγραφόμενη έναρξη και λήξη ισχύος στα δελτία αθλητικής ιδιότητας αλλοδαπών ποδοσφαιριστών πρέπει να καλύπτει την συμμετοχή τους στους αγώνες, άλλως η συμμετοχή είναι αντικανονική.”
  3). Όλα τα σωματεία της Α’ Ερ. κατηγορίας υποχρεούνται να χρησιμοποιούν σε κάθε τους αγώνα και σε ολόκληρη τη διάρκεια αυτού, τουλάχιστον έναν ( 1 ) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το έτος 1998, ή και μεταγενέστερα. Σε περίπτωση αποβολής του ποδοσφαιριστή αυτού, ο αγώνας
συνεχίζεται κανονικά και χωρίς περαιτέρω κυρώσεις. Εφόσον διαπιστωθεί παράβαση της διάταξης αυτής πριν την έναρξη του αγώνα, ο διαιτητής υποχρεούται να μην τελέσει αυτόν, σε βάρος δε της υπαίτιας ή των υπαίτιων ομάδων, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το άρθρο
21 του ΚΑΠ κυρώσεις.
  Ο Χριστοδουλόπουλος στον ΑπόλλωναΚαι κλείνοντας το άρθρο “Προκήρυξη ΕΠΣ Χαλκιδικής” έχουμε τα κριτήρια ισοβαθμίας.
  Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
Η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα