ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Σερρών

Προκήρυξη ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Σερρών

 Προκήρυξη ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Σερρών για την περίοδο 2018-19.
  Με την υπ΄αριθμ. 387/9-7-2018 το Δ.Σ της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου προκηρύσσει τους αγώνες του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για την σεζόν 2018-2019.
  Το τοπικό πρωτάθλημα θα έχει δύο κατηγορίες, την Α΄ & Β΄, οι ομάδες που θα δείτε παρακάτω είναι υποχρεωμένες να κατέβουν στο πρωτάθλημα διαφορετικά θα υποστούν τις κυρώσεις του Κ.Α.Π.
   Η Α΄κατηγορία περιλαμβάνει την Επίλεκτη κατηγορία και την Ανώτερη κατηγορία.
  Η Επίλεκτη κατηγορία θα έχει δώδεκα ομάδες, η Ανώτερη κατηγορία θα χωριστεί σε δύο ομίλους και κάθε όμιλος θα έχει από δεκατέσσερις ομάδες.
  Στη δεύτερη κατηγορία, ο αριθμός των ομάδων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν. Ήδη μία ομάδα από τη Νιγρίτα δε θα κατέβει στην Ανώτερη λόγω συγχώνευσης των δύο τοπικών ομάδων.
   Ομάδες Επίλεκτης Σερρών (12).
Π.Σ. ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ Ν.ΣΟΥΛΙΟΥ, ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ, Α.Ε.ΧΡΥΣΟΥ, ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ, ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ, ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ, Α.Ο.ΨΩΜΟΤΟΠΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ.
Ομάδες Ανώτερης κατηγορίας Σερρών (28).
ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΛΠΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΛΑΪΛΙΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ, Α.Ε.ΝΙΓΡΙΤΑΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ, ΔΙΓΕΝΗΣ Α.ΠΟΡΟΪΩΝ, Κ.Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, Α.Ο.Π. ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΙΑΣ, Α.Ο.ΝΙΓΡΙΤΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ, ΑΕΤΟΣ ΧΑΡΩΠΟΥ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΠΝΟΦΥΤΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ, ΠΑΟΚ ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ, ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ, ΑΓΩΝ ΚΟΡΜΙΣΤΑΣ, ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΖΙΧΝΗΣ, ΑΡΗΣ ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟΥ.
Β΄κατηγορία ομάδες (!!!).
ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ, ΑΣΤΗΡ ΠΕΠΟΝΙΑΣ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΔΟΞΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ, Μ.Γ.Σ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ, ΑΣΠΙΣ ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ, ΠΑΟΤ Ν.ΤΥΡΟΛΟΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ, ΠΟΣ 2000, Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΒΑΛΤΕΡΟΥ, ΑΤΡΩΤΟΣ ΑΧΙΛ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ, ΟΙΝΟΥΣΙΑΚΟΣ ΟΙΝΟΥΣΑΣ, ΣΤΡΥΜΩΝ ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ, ΤΡΙΕΘΝΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΩΝ.
Οι ομάδες της Επίλεκτης μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 12:00 (Μεσημέρι) πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες της ανώτερης κατηγορίας και δεύτερης κατηγορία μέχρι και Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 12:00 (Μεσημέρι).
Η ετήσια συνδρομή μαζί με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα & κύπελλο για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας ορίζετε στο ποσό των τετρακοσίων Ευρώ (400,00€).
Για τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας η ετήσια συνδρομή μαζί με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι τριακόσια πενήντα Ευρώ (350,00€) συν πενήντα Ευρώ (50,00€) σε περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή στο κύπελλο.
Οι ομάδες που είναι σε αδράνεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, συμμετοχή στο κύπελλο και ετήσια συνδρομή θα πληρώσουν διακόσια πενήντα Ευρώ (250,00€) και σε περίπτωση που δε δηλώσουν για κύπελλο θα πληρώσουν μείον πενήντα Ευρώ (50,00€).
Πολλά περισσότερα για την Προκήρυξη ερασιτεχνικού πρωταθλήματος θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα