ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020

Προκήρυξη κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020

Προκήρυξη κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020.
   Από την ΕΠΟ αναρτήθηκε η Προκήρυξη κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020 και σε γενικές γραμμές αναφέρει. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει Link με όλη την προκήρυξη.

  Στο θεσμό του κυπέλλου συμμετέχουν ομάδες από Super League1, Super League2, της Football League και οι κυπελλούχες Ομάδες των τοπικών ΕΠΣ.
 Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 15:00.
Το παράβολο δήλωσης για κάθε κατηγορία είναι:
Για τις ομάδες της Super League1: 5.000,00 €
Για τις ομάδες της Super League2: 4.000,00 €
Για τις ομάδες της Football League: 3.000,00 €
Για τις Ερασιτεχνικές Ομάδες: 500,00 €
Οι ομάδες πρέπει να “έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς την Ε.Π.Ο. και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.”
Πρώτη φάση:
Υποχρεωτικά συμμετέχουν οι κυπελούχοι των ΕΠΣ εκτός “οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, που ήταν ομάδες Γ΄ Εθνικής οι οποίες προβιβάστηκαν στην FL και θα συμμετέχουν στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος“.
Πρόγραμμα αγώνων 11-12 ΜαΐουΟι σαράντα επτά (47) ομάδες που θα μείνουν θα δημιουργήσουν είκοσι τρία (23) ζευγάρια. Οι νικητές μαζί με την ομάδα που θα μείνει τελευταία περνάνε στην επόμενη φάση. Στη φάση αυτή και τη δεύτερη η ομάδα που κληρώνετε πρώτη είναι γηπεδούχος.
Μέχρι την τέταρτη φάση οι αγώνες είναι μονή.
Δεύτερη φάση:
Έχουμε τους νικητές της προηγούμενης φάσης και της ομάδας που πέρασε χωρίς αγώνα. Θα χωριστούν σε τέσσερις (4) γεωγραφικές ζώνες από έξι (6) ομάδες.
Τρίτη φάση:
Στη φάση αυτή μπαίνουν οι δεκατέσσερις (14) ομάδες από την Football League.
οι 12 νικήτριες ομάδες της 2ης ΦΑΣΗΣ και οι 14 ομάδες της FL. Σχηματίζονται δυο (2) γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο (1ο) γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις 14 ομάδες της FL, και το δεύτερο (2ο) γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις 12 ερασιτεχνικές ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η ΦΑΣΗ. Μετά από κλήρωση δημιουργούνται 12 ζευγάρια και ένα (13ο) που προκύπτει από τις δυο (2) ομάδες της FL που θα παραμείνουν (στην κληρωτίδα του 1ου γκρουπ δυναμικότητας όταν θα έχει τελειώσει η κλήρωση Οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στις έδρες των αδυνάτων (2ο γκρουπ). Ο 13ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων της FL θα γίνει στην έδρα της ομάδος που κληρώθηκε πρώτη“.
Τέταρτη φάση:
Συμμετέχουν οι 13 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η ΦΑΣΗ και οι 12 ομάδες της SL2. Σύνολο ομάδων 25. Σχηματίζονται δυο γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο (1ο) γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις ομάδες της SL2 και το δεύτερο (2ο) γκρουπ δυναμικότητας από τις 13 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η ΦΑΣΗ. Μετά από κλήρωση δημιουργούνται 12 ζευγάρια από τα οποία προκύπτουν 12 νικήτριες ομάδες. Η 13η ομάδα που παρέμεινε στην κληρωτίδα προκρίνεται στην επόμενη ΦΑΣΗ άνευ αγώνα.
Πέμπτη φάση:
Συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης ΦΑΣΗΣ, η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα, οι οκτώ (8) ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (σύνολο 22 ομάδες). Σχηματίζονται δυο γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από τις εννέα (9) ομάδες της SL1 και το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις 13 ομάδες που προκρίθηκαν από την 4η ΦΑΣΗ. Μετά από κλήρωση σχηματίζονται 9 ζευγάρια. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι τέσσερεις (4) ομάδες που θα παραμείνουν στην κληρωτίδα αφού έχει ολοκληρωθεί η
διαδικασία της κλήρωσης θα αγωνισθούν μεταξύ τους, με γηπεδούχο ομάδα την ομάδα που κληρώθηκε πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί και από αυτούς θα προκύψουν 11 νικήτριες ομάδες“.
Αποτελέσματα Τετάρτης 17-4-2019 ΕΠΣΈκτη φάση:
Συμμετέχουν οι 11 ομάδες που προκρίθηκαν από την 5η ΦΑΣΗ και οι 5 πρώτες ομάδες (θέσεις 1-5) του Βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 της SL. Σύνολο ομάδων 16. Σχηματίζονται δυο γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από τις πέντε (5) ομάδες της SL που μπαίνουν στην παρούσα φάση και από τις τρεις (3) επόμενες στην σειρά κατάταξης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της SL περιόδου 2018-2019, από τις ομάδες που θα έχουν προκριθεί κατά σειρά ή της δεύτερης κατηγορίας, αν δεν επαρκούν της SL με την σειρά κατάταξης στον βαθμολογικό πίνακα της περιόδου 2018-2019) και το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις εναπομείνασες ομάδες. Σχηματίζονται 8 ζευγάρια μετά από κλήρωση και προκύπτουν 8 νικήτριες ομάδες. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί.
Έβδομη φάση:
Συμμετέχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την 6η ΦΑΣΗ. Σχηματίζονται μετά από κλήρωση 4 ζευγάρια και προκρίνονται 4 ομάδες. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί”.
Όγδοη φάση – ημιτελικά:
Συμμετέχουν οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν από την 7η ΦΑΣΗ. Σχηματίζονται μετά από κλήρωση 2 ζευγάρια και προκρίνονται 2 ομάδες. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί. 
Στην 5ή, 6η, 7η και 8η φάση που οι αγώνες οι διπλοί, για την ανάδειξη του νικητή (υπέρ)ισχύει το εκτός έδρας γκολ και στην περίπτωση που υπάρξουν δύο (2) όμοια αποτελέσματα, στον 2ο αγώνα ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί ο νικητής, πέναλτι. “
Τελικός αγώνας:
Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, ήτοι σε γήπεδο που δεν αποτελεί την έδρα καμίας από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν σ΄ αυτόν και το οποίο θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία.”

      Περισσότερα, Επίλυση Διαφορών, Πρόγραμμα και Ώρες αγώνων, Γήπεδα Αγώνων κλπ θα βρείτε στη Προκήρυξη κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020 της ΕΠΟ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα