ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2018-19

Προκήρυξη κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2018-19

 Προκήρυξη κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2018-19
  Η τοπική ένωση ποδοσφαίρου ανάρτησε στην ιστοσελίδα της την προκήρυξη του “ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ε.Π.Σ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018- 2019”.
  Η προκήρυξη προβλέπει ότι οι τοπικές ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, οι ομάδες της επίλεκτης και της ανώτερης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν στο θεσμό του κυπέλλου μέχρι και Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι. Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών η δήλωση τους είναι προαιρετική, μέχρι την ίδια ημερομηνία. Το παράβολο δήλωσης για το κύπελλο είναι πενήντα (50,00 €) ευρώ και για τις ομάδες της Γ΄Εθνικής συν εκατόν πενήντα (150,00€) ευρώ που αφορά την συνδρομή τους στην τοπική ένωση. Στις ομάδες της Γ΄Εθνικής, της επίλεκτης και της ανώτερης που δε θα δηλώσουν συμμετοχή υπάρχουν κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 49 του ΚΑΠ. 

Αποτελέσματα κυπέλλου ερασιτεχνών
Κυπελλούχος Σερρών 2017-18

Οι αγώνες μέχρι τα προημιτελικά είναι “των απλών συναντήσεων” και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και πέναλτι.
  Στα ημιτελικά έχουμε διπλούς αγώνες με νικητή όποιον συμπληρώσει περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια, σε περίπτωση ισοβαθμίας στον τελικό περνάει η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων και αν υπάρξει και πάλι ισοβαθμία έχουμε παράταση και πέναλτι.
  Σύμφωνα με την Προκήρυξη κυπέλλου ο  τελικός θα γίνει σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΣ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.
   Οι ομάδες που στην κλήρωση κληρώνονται πρώτες είναι γηπεδούχος εκτός εάν η άλλη ομάδα ανήκει σε μικρότερη κατηγορία.
Πληροφορίες για τις κληρώσεις και τις αγωνιστικές του κυπέλλου θα τις βρείτε ΕΔΩ.
Όλη η προκήρυξη της ΕΠΣ για το κύπελλο και δίαφορα έγγραφα θα τα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα