ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠροκήρυξη κυπέλλου Από ΕΠΣ Σερρών 2017-18

Προκήρυξη κυπέλλου Από ΕΠΣ Σερρών 2017-18

 Από την ΕΠΣ Σερρών ανακοινώθηκε η προκήρυξη κυπέλλου για τη σεζόν 2017-18. 

 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, έχοντας υπόψη:Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, έχοντας υπόψη:

 1.- Την ισχύουσα αθλητική Νομοθεσία.

 2.- Το Καταστατικό της, τον Κανονισμό Αγώνων ποδ/ρου (ΚΑΠ)και τους κανόνες  Παιχνιδιού του Ποδοσφαίρου:3.- Την από 12-7-2017 απόφαση του Δ.Σ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Τους αγώνες κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Σερρών περιόδου 2017-2018 (Α ΦΑΣΗ)
 1.- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ Η συμμετοχή στους αγώνες Κυπέλλου Ερασ/χνών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για  τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α΄κατηγορίας (Επίλεκτη και Ανώτερη) και προαιρετική για τις υπόλοιπες κατηγορίες. (άρθρο 38 του ΚΑΠ). 
  2.- ΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι ομάδες που έχουν υποχρέωση ή δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο αυτό, οφείλουν να υποβάλουν μέχρι 17-8-2017  Πέμπτη 12:00 ώρα το μεσημέρι  συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο και να καταθέσουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής και το παράβολο συμμετοχής που ορίζεται στο ποσό των 50,00€. Η δήλωση αυτή προϋποθέτει την χωρίς επιφυλάξεις αποδοχή των διατάξεων του ΚΑΠ.Η μη δήλωση συμμετοχής ή υποβολή δήλωσης με όρους, επιπλέον δε, για τις ομάδες που η συμμετοχή τους στο Κύπελλο είναι υποχρεωτική, εφαρμόζονται οι διατάξεις του αρθρ. 39 του ΚΑΠ. 

 3.- ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ- ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΓια την ομάδα η οποία παραιτείται ή αποχωρεί ή γίνεται υπαίτια διακοπής αγώνα εφαρμόζονται αναλογικά οι διατάξεις του άρθρου 40, 41 του ΚΑΠ. 

 4.- ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝΌλοι οι αγώνες του Κυπέλλου αυτού διεξάγονται με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η προβλεπόμενη από το άρθρο 20 παρ. 9 του ΚΑΠ διάταξη (ημίωρη παράταση κλπ).  Οι ομάδες θα χωρισθούν σε ομίλους και θα ανακοινωθούν πριν από την κλήρωση , που θα γίνει  την  23-8-2017  ώρα 8:00 μμ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Σερρών στο πάρκο Ομονοίας Σερρών. Η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου θα γίνει 26-27/8/2017 όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες της Ανώτερης και Β΄ Κατηγορίας. Αν δεν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός των ομάδων για την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, τότε θα συμπεριφερθούν στην κλήρωση και οι ομάδες της Επίλεκτης κατηγορίας.Η κλήρωση των αγώνων της 2ης αγωνιστικής ημερομηνίας θα γίνει 29/8/2017  ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30 μμ στα Γραφεία της Ενώσεως και θα συμμετέχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η αγωνιστική συν τις υπόλοιπες ομάδες και οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα γίνουν 2-3/9/2017  Η κλήρωση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής ημερομηνίας θα γίνει στα Γραφεία της Ενώσεως  την Τρίτη 5/9/2017  ώρα 7:30 μμ.Ομάδα που κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος, εφόσον αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία οι ομάδες. Σε αντίθετη περίπτωση ως γηπεδούχος θα ορίζεται πάντα η ομάδα που αγωνίζεται στην κατώτερη Κατηγορία (Κατώτερη θεωρείται και η Ανώτερη κατηγορία σε σύγκριση με την Επίλεκτη). Κάθε αλλαγή γηπέδου, έστω και αν συμφωνήσουν οι αντίπαλες ομάδες απαγορεύεται. Ο τελικός αγώνας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ένωσης θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα καθορίσει το Δ.Σ της ΕΠΣ Σερρών, στον οποίο σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι.ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν οι ομάδες που μετέχουν στο κύπελλο φτάσουν στα ημιτελικά (δηλαδή στις τέσσερις), τότε θα γίνουν δύο (2) συναντήσεις εντός και εκτός και η ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη θα είναι  γηπεδούχος .Προκρίνεται για την επόμενη φάση ομάδα που  θα συγκεντρώσει στην περίπτωση αυτή περισσότερους βαθμούς και στους δύο (2) αυτούς αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας κριτήριο λαμβάνεται η διαφορά των τερμάτων που έχει κάθε ομάδα στους μεταξύ τους αγώνες.Αν οι ομάδες έχουν ίσους βαθμούς και ίσα τέρματα τότε θα ακολουθηθεί  η διάταξη της παργ. 9 του άρθρου 20 του ΚΑΠ (παράταση μισής ώρας  και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος πέναλτι) και οι νικητές πλέον θα αγωνισθούν στον τελικό. 

Σερρών_Ελπίς_panseraik_ Από
Κυπελλούχος 2016-17

 5.- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΓΗΠΕΔΑ-ΕΝΣΤΑΣΕΙΣΓια το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου αυτού, τα γήπεδα στα οποία μπορούν να τελεσθούν, καθώς και για τις περιπτώσεις αποδοχής ενστάσεων εφαρμόζονται αναλογικά οι διατάξεις του ΚΑΠ. 

 6.- ΑΔΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙΗ γηπεδούχος ομάδα βαρύνεται εξ ολοκλήρου με όλα τα έξοδα και τα έσοδα πλην του τελικού αγώνα.Το 50% των εσόδων του τελικού αγώνα θα εισπράτεται από την ΕΠΣ Σερρών, η οποία θα αναλάβει όλη τη διοργάνωση του αγώνα (Κύπελλα, εκτυπώσεις εισιτηρίων, ποσοστά γηπέδων αποζημιώσεις διαιτητών , γιατρών κλπ) και το υπόλοιπο 50% θα μοιραστούν εξίσου οι ομάδες. Η οικονομική οργάνωση, διαχείριση και επιστασία των αγώνων του Κυπέλλου αυτού, ανατίθεται από την Ένωση στα γηπεδούχα σωματεία, πλην του τελικού.Η άδεια τέλεσης των αγώνων εκδίδεται από τον Προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας για θέματα Αθλητισμού της Περιφερειακής ενότητας Σερρών και υπεύθυνη είναι πάντα η γηπεδούχος ομάδα. Η παραπάνω άδεια θα σας χορηγηθεί εφόσον η αθλητική εγκατάσταση διαθέτει άδεια λειτουργίας. Υπόχρεη ομάδα για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου είναι η γηπεδούχος.Θα πρέπει έγκαιρα να τακτοποιηθούν τυχόν ελλείψεις των γηπέδων σας, ώστε σε συνεργασία με τους Δήμους να φροντίσετε να εξασφαλισθεί η άδεια λειτουργίας των γηπέδων σας, αλλά και να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες του γηπέδου σας.Διαφορετικά δεν θα γίνουν αγώνες στο γήπεδο της ομάδας σας και θα υποστείτε τις ανάλογες συνέπειες. 

 7. ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ- ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ως  oρίζουν οι διατάξεις του ΚΑΠ 

 8.- ΕΠΑΘΛΟ ΤΕΛΙΚΟΥ Στην Κυπελλούχο ομάδα θα απονεμηθεί από την Ένωση αναμνηστικό Κύπελλο και μετάλλια. Κύπελλο και μετάλλια θα απονεμηθεί και στη δεύτερη ομάδα καθώς επίσης στο διαιτητή, βοηθούς διαιτητή και στους προπονητές των δύο ομάδων.Προσοχή, οι διατάξεις της παργρ. 5 του άρθρου 46 του ΚΑΠ εφαρμόζονται ανάλογα.

 9.- ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣΗ διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου αυτού γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδ/ρου (ΚΑΠ). Η προκήρυξη αυτή αποτελεί σύμβαση μεταξύ της ΕΠΣ Σερρών σαν διοργανώτριας της διοργάνωσης και των σωματείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Σερρών διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα μερικής ή ολικής τροποποίησης της προκήρυξης, εφόσον κρίνει αυτό απαραίτητο, ακόμη και μετά την έναρξη των αγώνων.Όλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανατίθενται στην ΕΠΣ ΣερρώνΌτι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αυτή και από τις διατάξεις του ΚΑΠ και της Αθλητικής Νομοθεσίας που ισχύει, θα επιλύεται με απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Σερρών.

Κατεβάστε το έντυπο για τη δήλωση κυπέλλου:  ΕΔΩ

Για την προκήρυξη του πρωταθλήματος  2017-18  Περισσότερα

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα